ben insignamı yeni aldım.ondan önce yeni jetta vardı.ondan sınra insignia nın debriyajı aşırı sert geldi.şu an alıştım ama.arabayı almadan önce gaziantep teymurlarda 1.4 test etmiştim.onunda debriyajı o zaman çok sert gelmişti.sizinkiler nasıl acaba?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA ların hepsinin debriyajı sert mi?
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA ların hepsinin debriyajı sert mi?
Spor karakterinden olsa gerek benimkide biraz sert. Direksiyonda öyle
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
-
Söylediğiniz gibi genelde sert oluyor
Vw grubu araçlarda debriyajları yanlış hatırlamıyorsam yarı otomatik(hidrolik) sistem vardı o yüzdenopele göre yokmuş gibi çok hafiftir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
aksine insignia nın direksiyonu jettadan çok daha yumuşak.üstelik jettalarda direksiyonu çevirirken bide iğrenç ses gelirdi ki saat kurma sesi gibi.iyi ki insignia lıyım.1.6 T COSMO+NAVİ+SUNROOF+FLEXİ SİYAH
Yorum
-
Wv passata göre bizim insigniaların direksiyonu daha yumusak passatı olan yakın bir arkadasım benim aracımı kullandığında direksiyonun çok yumuşak olduğunu söylemişti ben anlamıyorum bizim araçların direksıyonuna sert diyen arkadaşları hele birde flexli olan insgnann dirksynuna bişey demiyorum...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblWv passata göre bizim insigniaların direksiyonu daha yumusak passatı olan yakın bir arkadasım benim aracımı kullandığında direksiyonun çok yumuşak olduğunu söylemişti ben anlamıyorum bizim araçların direksıyonuna sert diyen arkadaşları hele birde flexli olan insgnann dirksynuna bişey demiyorum...
11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..
Yorum
-
Bende birde yay var nasıl ağır direksiyonlar şaşırdım valla ya lastik havan nasıl birde 34 34 yap öle deneBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblBende birde yay var nasıl ağır direksiyonlar şaşırdım valla ya lastik havan nasıl birde 34 34 yap öle dene
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aliorOrjinal yazı sahibi: kdristnblBende birde yay var nasıl ağır direksiyonlar şaşırdım valla ya lastik havan nasıl birde 34 34 yap öle deneBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Direksiyon normalde banada yumuşak geliyor geçen 2013 bi leon kullandım vw gurubu sonuçta onunla aynıydı sportta az farkediyor sertlik mevzusu ama debriyaj gerçekten sert2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: aliorOrjinal yazı sahibi: kdristnblBende birde yay var nasıl ağır direksiyonlar şaşırdım valla ya lastik havan nasıl birde 34 34 yap öle dene
Yorum
Yorum