Merhaba arkadaşlar dün arkastan aradılar ve motoru update etmek için servise davet ettiler.konu hakkında çağrılan yada bilgisi olan varmıdır acaba şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ARAÇ MOTORU UPDATE
Collapse
X
-
Ynt: ARAÇ MOTORU UPDATE
Bu güncelleme ne içinmiş bilgi verdiler mi?Birde İzmir buluşması yapalım dedik ama kimseden ses çıkmadı.Yokmu izmirli 4-5 Insignia cı?
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
-
İzmir de iş yok kaç kere dedik kimseden ses seda çıkmadı.Hafta sonu herkes arazi oluyo
Orjinal yazı sahibi: FacomXArabalar İzmirden çıkıyor ama İzmirde buluşulacak mekan olmadığında toplanamıyorsunuz
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Bi sorabilirsen neymiş bu terimler anlarız az çok.
Orjinal yazı sahibi: suak1974elektronik terimlermiş bizim anlayacağımız dilde bişey değilmiş haha izmir buluşması yapacaksak ben hazırım her zaman
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Abi simdiye kadar hicbir qüncelleme yaptırmadım. Ama turbo kesintisi bazen benim arabada da oluyor sürekli değil ama arada buna şahit oluyorum.
Peki bu qüncellemeyi yaptırsam, turbo kesintisinin düzelmesinden baska ne qibi değişiklikler, yenilikler qörebilirim?
Birde, araç ayarlarında v.s herhanqi bir değişiklik oldu mu? Olduysa neler oldu mesela..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum