Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cosmo'ya Edition Farı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cosmo'ya Edition Farı

Merhaba arkadaşlar, Cosmoya Edition Farı takılıyormu takılırsa herhangi bir sorun meydana gelirmi ?

Ynt: Cosmo'ya Edition Farı

welcome

Kendinizi Tanıtırmısınız

Şimdiye kadar kimse Afl yi söküp Edition Farı takmadı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ilginç bir soru herkes tam tersi edition acosmo farı takmaya çalışır siz tersi sorunuza gelince araçtaki beyin afl sisteminin eksik parçalarını algılayıp hata verir.
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Herşeyin bi ilki var demekki

Bence takılır tabikii
        2015 2.0 sorento

Yorum

Anladım bu soruyu sormamın sebebi bu hafta insignia alcam ama AFL farlar pahalıymış diye bilgi edindim bir kaza durumundada tampondan sonra ilk kırılan parçadır far bu sebepten ötürü daha sonradan başımı ağrıtcak bir tercih yapmak istemiyorum; far dediğin çok pahalı bir parça olmamalı bence eğerki birgün böyle bir durum gelirse başıma takarım edition farını kurtulurum diye düşündüm, bu nedenle sordum

Yorum

Cosmolarda afl standarttır ve bir çok sürücü sırf afl için aracını değiştiriyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OZAN ERDEM
              bir kaza durumundada tampondan sonra ilk kırılan parçadır far
              bu sebepten ötürü daha sonradan başımı ağrıtcak bir tercih yapmak istemiyorum;
              far dediğin çok pahalı bir parça olmamalı bence
              eğerki birgün böyle bir durum gelirse başıma takarım edition farını kurtulurum diye düşündüm,
              Kasko yaptırmayacaksınız herhalde ?

Yorum

Kasko düşünmüyorum çok uçuk rakamlar istiyorlar, çok istiyeceklerini tahmin ediyordum yaşım yüzünden ama bu kadarını tahmin etmiyordum en aşağı 3.500 tl fiyat aldım üst rakamları hiç söylemiyorum zaten, sakin kullananda biriyim, garaja çekcem aracı zaten eğerki çalarlarsa da emek vermiş hırsız derim hakkıdır derim o kadar çalınması zor bir garaj AFL farlar çok hoşuma gidiyor ama insignianın kendisi daha çok hoşuma gidiyor bir kaza durumunda arabamdan mahrum olacağıma hiç olmasın o farlar daha iyi

Yorum

Afl siz olmuyor inan
                  2016 w205 AMG

Yorum

Kasko düşünmüyorum çok uçuk rakamlar istiyorlar, çok istiyeceklerini tahmin ediyordum yaşım yüzünden ama bu kadarını tahmin etmiyordum en aşağı 3.500 tl fiyat aldım üst rakamları hiç söylemiyorum zaten, sakin kullananda biriyim, garaja çekcem aracı zaten eğerki çalarlarsa da emek vermiş hırsız derim hakkıdır derim o kadar çalınması zor bir garaj AFL farlar çok hoşuma gidiyor ama insignianın kendisi daha çok hoşuma gidiyor bir kaza durumunda arabamdan mahrum olacağıma hiç olmasın o farlar daha iyi
                    Allah korusun ciddi bir kaza yaparsanız ne olacak
                    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                    Gerçek pilot

Yorum

Ciddi bir kaza durumunda çok mühim değil araba zaten bana birşey olmazsa çekerim trafikten arabayı ama basit kazalarda masraf çıksın istemiyorum birde bu AFL nin fiyatı hep aynı değilmi gelecek senede yine yüksek olacak her sene kaskoyla uğraşmak istemiyorum AFL çok güzel dediğim gibi keşke öğrenci olmasam da bunu düşünmesem.

Yorum

Ciddi bir kaza durumunda çok mühim değil araba zaten bana birşey olmazsa çekerim trafikten arabayı ama basit kazalarda masraf çıksın istemiyorum birde bu AFL nin fiyatı hep aynı değilmi gelecek senede yine yüksek olacak her sene kaskoyla uğraşmak istemiyorum AFL çok güzel dediğim gibi keşke öğrenci olmasam da bunu düşünmesem.
                        Ciddi olarak kasteddiğim durum aracın kaportası üzerinde işlem görmesi vs olabilir seyler İstanbul için bnm bildigim aracın kaskosu 2000 tl bence işinizi sansa bırakmayın kaskosuz istanbulda araç kullanılmaz
                        Gerçek pilot

Yorum

Hep sigortacılar itti bu süşüncelere beni en aşşağı 3.500 dediler arada bir tanesi 7000 küsür dedi devamını dinlemedim bile

Yorum

Birkaç gün önce bir üyemiz daha Kasko fiyatlarını paylaşıyordu 1000 tlden 3400 e var tabi 1000 tl civarındakiler tanınmamış firmalardı 2000 tlye ergoya yaptırmaya karar vermişti
                            Gerçek pilot

Yorum

sahıbındende 1750 ye vardı
                              Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

İşleniyor...
                              X