Merhaba arkadaşlar, Cosmoya Edition Farı takılıyormu takılırsa herhangi bir sorun meydana gelirmi ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Cosmo'ya Edition Farı
Collapse
X
-
Ynt: Cosmo'ya Edition Farı
Anladım bu soruyu sormamın sebebi bu hafta insignia alcam ama AFL farlar pahalıymış diye bilgi edindim bir kaza durumundada tampondan sonra ilk kırılan parçadır far bu sebepten ötürü daha sonradan başımı ağrıtcak bir tercih yapmak istemiyorum; far dediğin çok pahalı bir parça olmamalı bence eğerki birgün böyle bir durum gelirse başıma takarım edition farını kurtulurum diye düşündüm, bu nedenle sordum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OZAN ERDEMbir kaza durumundada tampondan sonra ilk kırılan parçadır far
bu sebepten ötürü daha sonradan başımı ağrıtcak bir tercih yapmak istemiyorum;
far dediğin çok pahalı bir parça olmamalı bence
eğerki birgün böyle bir durum gelirse başıma takarım edition farını kurtulurum diye düşündüm,
Yorum
-
Kasko düşünmüyorum çok uçuk rakamlar istiyorlar, çok istiyeceklerini tahmin ediyordum yaşım yüzünden ama bu kadarını tahmin etmiyordum en aşağı 3.500 tl fiyat aldım üst rakamları hiç söylemiyorum zaten, sakin kullananda biriyim, garaja çekcem aracı zaten eğerki çalarlarsa da emek vermiş hırsız derim hakkıdır derim o kadar çalınması zor bir garaj AFL farlar çok hoşuma gidiyor ama insignianın kendisi daha çok hoşuma gidiyor bir kaza durumunda arabamdan mahrum olacağıma hiç olmasın o farlar daha iyi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OZAN ERDEMKasko düşünmüyorum çok uçuk rakamlar istiyorlar, çok istiyeceklerini tahmin ediyordum yaşım yüzünden ama bu kadarını tahmin etmiyordum en aşağı 3.500 tl fiyat aldım üst rakamları hiç söylemiyorum zaten, sakin kullananda biriyim, garaja çekcem aracı zaten eğerki çalarlarsa da emek vermiş hırsız derim hakkıdır derim o kadar çalınması zor bir garaj AFL farlar çok hoşuma gidiyor ama insignianın kendisi daha çok hoşuma gidiyor bir kaza durumunda arabamdan mahrum olacağıma hiç olmasın o farlar daha iyi2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
-
Ciddi bir kaza durumunda çok mühim değil araba zaten bana birşey olmazsa çekerim trafikten arabayı ama basit kazalarda masraf çıksın istemiyorum birde bu AFL nin fiyatı hep aynı değilmi gelecek senede yine yüksek olacak her sene kaskoyla uğraşmak istemiyorum AFL çok güzel dediğim gibi keşke öğrenci olmasam da bunu düşünmesem.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OZAN ERDEMCiddi bir kaza durumunda çok mühim değil araba zaten bana birşey olmazsa çekerim trafikten arabayı ama basit kazalarda masraf çıksın istemiyorum birde bu AFL nin fiyatı hep aynı değilmi gelecek senede yine yüksek olacak her sene kaskoyla uğraşmak istemiyorum AFL çok güzel dediğim gibi keşke öğrenci olmasam da bunu düşünmesem.2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
-
Birkaç gün önce bir üyemiz daha Kasko fiyatlarını paylaşıyordu 1000 tlden 3400 e var tabi 1000 tl civarındakiler tanınmamış firmalardı 2000 tlye ergoya yaptırmaya karar vermişti2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
Yorum