benden başkasında olmuşmudur bilmiyorum ama anahtarın açma tuşu koptu kilitleme tuşu da gidici gözüküyor..kısacası yeni bir anahtar kasası lazım bana servise mi gitsem yoksa aynı ürünü dışarda bulabilir miyim kasayı bulsam da yeterli montajını kendimde yaparım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Anahtarın açma tuşu koptu
Collapse
X
-
Ynt: Anahtarın açma tuşu koptu
abi yedek sağlamda içime dert oldu bakıyorum arada anahtara canım sıkılıyo
yoksa rezil ediyo adamı kullanılmaz arabaya binicem çaktırmadan serçe parmağımı tuşun deliğinden sokupta açıyodum2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
-
Servise danışıp ne yapılabileceğini bir sorun isterseniz, bunun haricinde google'da arama yaparsanız bizim anahtarların kasasını satan bir çok yer bulabilirsiniz.[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73722818/detay
bu işinizi görür.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
orjinaliyle çok pahalı değilse, orjinalden vazgeçmeyin derim. piyasadaki orjinal ürünler amblemi kalıba basamadıkları için(patent vs.den dolayı) biraz uyduruk duruyor.arabadan soğumayın bundan dolayı34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
39 tl bişey değilmiş onu al derim yedek olarak kullanırsın bu anahtarıHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
orjinal olsa ne olacak sonuçta tuşu kopan orjinal ürün değilmi yan sanayi belki daha dayanıklı olacak kim bilir.
açıkcası ben volvo s40 ım için yan sanayi kumanda kabı almıştım plastik kalitesi orjinalinden daha yumuşak yapılıydı ve daha kaliteli duruyordu.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
üstünü degiştir altındaki amblem kalsın gene veya sadece amblemin oldugu parçayı sökün arkadaşın gösterdigine takın 3 parçadan oluşuyo nede olsa anaktarlıklar.siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
Yorum