Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motoru elime verdiler 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Motoru elime verdiler 2

Usta kardesim arkadasa cevap verme de konu alakasiz bir yere gitmese pray

Yorum

Çok yazı yazıldığı için yazdığım güme gitmesin motorla ilgili ki en önemlisi olan 60 bin bakımı dışarda yaptırdığınız için boşuna kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın.

Yorum

açıklama lpgli ruhsata işli!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Neyse kardesim bu muhabbet gereginden cok uzadi. Umarim bir sonraki arabani da lpg li alir benzinliye cevirirsin muhaha muhaha
          Asıl sen kimsin ki bana hesap soruyorsun.Bence sen sorunlu bir arkadaşsın iyi akşamlar dileyim sana

Yorum

son derece elektromekanik sistemle donatılmış aracın dışarıda bakımını yaptırmakta ayrı bir mantık opel servisindeki ustalar bile araç hakkında eğitim ile bakım yaparken dışarıda usta ne anlar bu araçlardan pehhhh her yeri dökülüyor savunmanızın

Yorum

varan 2

Yorum

Face'deki yorumlar uçmuş gene, çok tek taraflı bakar gördüm sizi doktor bey....

Yorum

Usta kardesim bana mi soruyorsun dr112 ye mi..... Anlayamadim. Ben sana kimsin diye sormadim da muhaha benim yorumumun altina yazmissin da

Yorum

usta 74 sen necisin opisin landinin avukatımısın. avukatsan bana avukat lazım.

Yorum

Omerim bosver ya ......bu muhabbet beyfndinin ifadelerinden uzaklasti ve gereksiz uzadi. Su unutulmasin bizim aracimiz piyasanin en guzel en ozel ve en kaliteli araclarindan biri bence

Yorum

Doktor bey gozunu kapamis nereye gittigini gormuyordu taaaki bize toslayana kadar.bence sakin sakin otur ve dusun. Bir neden kendi sitendeki yorumlari siliyorsun. Korktugun birsey mi var. İki bu kadar insan neden baskasina yazmiyorda sana yaziyor. Dr olmak kolay is degil . Seni takdir etmek lazim . Ama o yolda birseyleri de kaybetmissin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dr_112
                          usta 74 sen necisin opisin landinin avukatımısın. avukatsan bana avukat lazım.
                          Vallah bu uslupla size ne yapmışsalar hak etmişsiniz.Önce karşınızdakilerle saygılı konuşmanızı tavsiye ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            Usta kardesim bana mi soruyorsun dr112 ye mi..... Anlayamadim. Ben sana kimsin diye sormadim da muhaha benim yorumumun altina yazmissin da
                            Yok yaw sizle alakası yokta merak ediyorum böyle ciddi bir sitede bu arkadaşı afaroz mu edecekler göz mü yumacaklar

Yorum

bence daha yorum yazmamıza gerek yok çıktığı ilk sene 24 ödül ve şuan 50 üstünde ödülü olan bir aracı değerlendirenler doktor bey kadar dikkatli incelemişler aracı ne diyelim

Yorum

Arkadaşlar kusura bakmayın herkes bu sayfada yazınca yazılanlarda karışıklık olmuş.Konuyu açan arkadaş seviye düşürdüğü için tarafıma yazılmadığı sürece yazmıyacam.Çünkü ne kadar anlatsakta sonuç karşı tarafın alabileceği kadar dır.

Yorum

İşleniyor...
                                X