CARBON SİBOPLAR HARARETTEN DOLAYI KESİNLİKLE ŞİŞİYOR BU GÖRÜNEN SORUN GÖRÜNMEYENLERE GELİNCE GÖMLEK VE SEKMANLARDA CİDDİ AŞINMALAR MEYDANA GELİYOR ARAÇ ÇEKİŞDEN DÜŞÜYOR KOL YATAKLARINDAN SES GELİYOR VESAİRE
taktırmayalımı yani...arac kac km yaptı bunları sizde
ARKADAŞLAR TAKTIRMAYIN DEMİYORUM ÇOK İYİ ARAŞTIRIN ŞU ANDA EN İYİ SİSTEM PRİNS DENİLİYOR YEDİNCİ AYA KADAR PRİNSİN YENİ VERSYONU CIKACAK DENİLİYOR -60 DERECEDE PÜSKÜRTEN BİR SİSTEMMİŞ BU BEKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM
gözümü kararttım artık arabayı da yaksam lpg taktıracağım. ne bu ya, 280 tl'ya depoyu fulluyorum, 550 km gidersem iyi diyorum. depo ile motor arasında boruyla gidiyor sanki benzin ihihi
söyle bakıyorum aracım daha 1 haftalık 125 km hız ile ortalama 6.5 yakıyor arac uzun yolda.ben bu araca lpg taktırırsam dünyaları gezerim.birinci mantıgım bu. ikinci mantıgım ise opellerin vectra ve agır araclarında yine sehir icinde biraz cok yakıyor ama sehir dısında normal yakıyor.sunada inanıyorum sürüsten sürüse arac yakıtı cok degisiyor..
abi şimdi şu anki subapları bu gelenlerle değiştirince LPG ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşanmıyor değil mi..? huh birde kaç adet subap alınması lazım.. bu konularda hiçbi bilgim yok ondan soruyorum
geçen gün senelik bakımını yaptırdım aracın, öyle LPG hakkında konuşurken landi renzo LPG kitleri var dediler.. İnsignia lar için en iyi marka bu dediler.. fiyatı 2000 TL nin üzerinde dediler, şimdi subapları değiştirip, sıralı sistem bu marka LPG kiti taktırırsak herhangi bir sorun olur mu alala
Yorum