Amerikada buick regal 2.0T kullanmıstım güncel kasa 350 mil gittikten sonra kırmızıya gelmisti gösterge 15 galon benzin almıstım. Full şehir dışı yol gitmiştim,biraz daha iyi olmasını beklerdim.
2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket. Gerçek pilot
Ankara Konya arası 110 120 km hızla araçta 2 kişi vardı gidişte gelişte 4 kişiydik denebilir. Toplam 500 on yoldaki ortalamam 6.5 idi. Koy yolunda ise hizim 60 max çoğunlukla 2 ve 4. vitesi kullandım 17 on sonrası ortalamam 7.9 du. Ayni yolu abimin 1.2 tsi 2014 model leoni 6.8 ile gitti. Tsi motorları sıkıştırmaya gelmiyor en ufak yokuşta ortalama çok fazla yükseliyor. Aracım 180 lik insignia.
Merhaba arkadaşlar. Bugün Antalya ankara arası seyahat yaptım. Aracım lpg li. Yalnız daha önceden de tespit ediyordum ancak Aracım lpgli olmasına rağmen yaklaşık 50 TL gibi de benzin yaktı. Böyle birşey nasıl olabilir fikri olan var m
Bildiğim kadarıyla lpg de bir ayarsızlık olduğu için bir miktarda benzin yakıyor.Daha öncede forumda benzer sıkıntılar yaşayanlar olmuştu. Bi ustaya gösterirseniz sorununuz çözülür.
Bayramın ikinci günü araçla uzun yola çıktık. 5 kişi ortalama ağırlık 400 kg civarıydı. 90 km/h sabit hız civarında araç düz yolda giderken 5-5.5 litre gibi rakamlarda geziyordu. Sonra hızımı 115 km/h sabite getirdim. Yine düz yolda yakıt tüketimi 3.8-4 litre civarında gitti geldi. Klima açık değildi. 2.0 130 bg dizel bir araç için gayet iyi. Uzun yol ortalaması 5-6 litre. Şehir içi 4700 km'lik ortalamada 9 litre civarında yaktığını gösteriyordu.
Opel Astra > Opel Vectra > Kia Sorento > Opel İnsignia
Geçen günlerde nevşehir e gittim yaklaşık şehir içi 50 şehir dışı 150km yaptım yola çıkmadan sıfırlayım ne yaktığına bakıyım dedim 8.7 ortalama vardı lpg nin 2lira olduğu Kayseride 17kuruş yakmış hızımız da şehiriçi 50 60 şehir dışı genelde 110 120 arasıra bi 190dedim 10 15km boyunca düz yol bulunca sizce nasıl
2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof
Yorum