Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2012 NFS Most Wanted
Collapse
X
-
Ynt: 2012 NFS Most Wanted
Orjinal yazı sahibi: ASTRAŞKyolları hot pursuit gibi olmaz insallah eski mw de modifiye vardı bundada olurda oyun zevkli olur !!
Öncekini 7 Senedir Bıkmadan Oynuyorum. Online da Seans Aralarında Chat Yapmak, Diğer Yarışçılarla Dalga Geçmek/Geçilmek Tutku Haline Gelmişti. İşallah Eskisine Devam Etmek Zorunda Kalmayız. En Önemlisi Hot Pursuitte Kaldırdıkları Collusion Detection u Yeniden Koyarlar da, Önde Giden Bi Çok Akıllı Kaza Yapınca Arkadan Girip 7 Sn Süre Kaybına Sebebiyet Vermez.
Yorum
-
eheheh umarım focus'u bir Astra OPC kovalamıyordur haha haha haha
yine opel yok arkadaş , focusun girişi iyiydi gerçekten..
Ama bir şey daha farkettim. Görüntü gittikçe sanallaştı videoda , başlarda gerçek görüntüye yakınken.. Umarım sonda gösterdiği kadar basit bir görüntü çıkmaz ortaya..Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 18XET01eheheh umarım focus'u bir Astra OPC kovalamıyordur haha haha haha
Ama bir şey daha farkettim. Görüntü gittikçe sanallaştı videoda , başlarda gerçek görüntüye yakınken.. Umarım sonda gösterdiği kadar basit bir görüntü çıkmaz ortaya..InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: 18XET01eheheh umarım focus'u bir Astra OPC kovalamıyordur haha haha haha
Ama bir şey daha farkettim. Görüntü gittikçe sanallaştı videoda , başlarda gerçek görüntüye yakınken.. Umarım sonda gösterdiği kadar basit bir görüntü çıkmaz ortaya..Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
Yorum