Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turbo Nasıl Yapılır?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Turbo Nasıl Yapılır?

http://www.youtube.com/watch?v=i_nLM3zOwLE#ws
    InsigniaTEAM

Ynt: Turbo Nasıl Yapılır?

paylaşım için teşekkürler, keyifle izledim.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Güzel bir Paylaşım olmuş Teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

Çağrı bakıyorum geçen günkü yayını kaçırmamışsın sende discovery hastasısın galiba
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
            Çağrı bakıyorum geçen günkü yayını kaçırmamışsın sende discovery hastasısın galiba
            bu sefer kaçırmışım ihihi bunu facebookda gördüm. ama discovery severim, şuan yine nasıl yapılır var içerden sesi geliyor
            uzun zamandır oturup tv izlemiyorum abi doğru düzgün, tvyle bağları kopardım iyide oldu bence ihihi yapacak bişey bulamadıkça bakıyorum, oda genelde discovery oluyor.
            şimdi yeni bi kanal daha çıkardılar discovery velocity. araba, motor vs. ilgili tüm programları o kanala taşıdılar. bide overhaulin yeni sezon tekrar başladı ki offf Türkiye'de ne zaman yayına girecek kimbilir.
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              Orjinal yazı sahibi: ulas79
              bu sefer kaçırmışım ihihi bunu facebookda gördüm. ama discovery severim, şuan yine nasıl yapılır var içerden sesi geliyor
              uzun zamandır oturup tv izlemiyorum abi doğru düzgün, tvyle bağları kopardım iyide oldu bence ihihi yapacak bişey bulamadıkça bakıyorum, oda genelde discovery oluyor.
              şimdi yeni bi kanal daha çıkardılar discovery velocity. araba, motor vs. ilgili tüm programları o kanala taşıdılar. bide overhaulin yeni sezon tekrar başladı ki offf Türkiye'de ne zaman yayına girecek kimbilir.
              anlaşıldı yine hanımla kumanda savaşları yapacağım yeni kanal tam benlik hem evde oturup benzini az harcarım
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Arkadaşlar dikkatimi çekti sahibinden com da 35 sayfa turbo ilanı var sadece 2 adet insignia ilanı var ikiside aynı kişi olduğundan 1 adet diyede kabul edebiliriz diyer dikkatimi çeken ise istemediyiniz kadar vw grubu turbolarıyla dolu acaba dahamı fazla arıza veriyor turboları neden acaba?
                Insignia 2.0 cdti cosmo flexride

Yorum

Herşey kumla başladı demek Biz kumdan kale yapalım

Yorum

çagrı inşallah evde denemessin bu işi haha
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      çagrı inşallah evde denemessin bu işi haha
                      abi bi kapalı garajım olsa benden ne projeler çıkar da imkan yok işte
                      yabancıların bizden ilerde olmalarının en büyük sebeplerinden biri garaj kültürlerinin olması bence.
                      Google ve Apple gibi arabayla alakasız şirketlerin bile garajda kurulması buna örnek.
                      neyse ortamı bulunca yine içimi döktüm biraz
                      InsigniaTEAM

Yorum

ama izlenimlerin doğru cağrı ben arabayı park etmek için yer bulamıyorum garaj hayal ileride inşaallah
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                        X