Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Turbo Nasıl Yapılır?
Collapse
X
-
Ynt: Turbo Nasıl Yapılır?
Orjinal yazı sahibi: ulas79Çağrı bakıyorum geçen günkü yayını kaçırmamışsın sende discovery hastasısın galiba
uzun zamandır oturup tv izlemiyorum abi doğru düzgün, tvyle bağları kopardım iyide oldu bence ihihi yapacak bişey bulamadıkça bakıyorum, oda genelde discovery oluyor.
şimdi yeni bi kanal daha çıkardılar discovery velocity. araba, motor vs. ilgili tüm programları o kanala taşıdılar. bide overhaulin yeni sezon tekrar başladı ki offfTürkiye'de ne zaman yayına girecek kimbilir.
InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: ulas79Çağrı bakıyorum geçen günkü yayını kaçırmamışsın sende discovery hastasısın galiba
uzun zamandır oturup tv izlemiyorum abi doğru düzgün, tvyle bağları kopardım iyide oldu bence ihihi yapacak bişey bulamadıkça bakıyorum, oda genelde discovery oluyor.
şimdi yeni bi kanal daha çıkardılar discovery velocity. araba, motor vs. ilgili tüm programları o kanala taşıdılar. bide overhaulin yeni sezon tekrar başladı ki offfTürkiye'de ne zaman yayına girecek kimbilir.
yeni kanal tam benlik hem evde oturup benzini az harcarım
insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Arkadaşlar dikkatimi çekti sahibinden com da 35 sayfa turbo ilanı var sadece 2 adet insignia ilanı var ikiside aynı kişi olduğundan 1 adet diyede kabul edebiliriz diyer dikkatimi çeken ise istemediyiniz kadar vw grubu turbolarıyla dolu acaba dahamı fazla arıza veriyor turboları neden acaba?Insignia 2.0 cdti cosmo flexride
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrçagrı inşallah evde denemessin bu işi haha
yabancıların bizden ilerde olmalarının en büyük sebeplerinden biri garaj kültürlerinin olması bence.
Google ve Apple gibi arabayla alakasız şirketlerin bile garajda kurulması buna örnek.
neyse ortamı bulunca yine içimi döktüm birazInsigniaTEAM
Yorum
-
ama izlenimlerin doğru cağrı ben arabayı park etmek için yer bulamıyorum garaj hayal ileride inşaallahHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum