Ynt: Vauxhall Astra VXR v Renault Megane 265 Cup: Yarış Drag
Dragda Astra nasıl almamış anlamadım daha güç verileri daha yüksek biliyordum. Birde Trophy'i tanımadığınız çok belli Piste ön çeker araçlarda en yüksek rekor kıran araç çoğu 4 çeker ve sporsport'dan daha başarılı sonuç elde etmiştir. Astra ile hiç piste çıkmasınlar tavsiyem bundan daha kötü sonuçlanır.
Orjinal yazı sahibi: yek_ka
Dragda Astra nasıl almamış anlamadım daha güç verileri daha yüksek biliyordum. Birde Trophy'i tanımadığınız çok belli Piste ön çeker araçlarda en yüksek rekor kıran araç çoğu 4 çeker ve sporsport'dan daha başarılı sonuç elde etmiştir. Astra ile hiç piste çıkmasınlar tavsiyem bundan daha kötü sonuçlanır.
240 hp eski astra opcden 8 saniye once bitirdi o rekorda yeni opc ile okadar fark olmaz hatta gecme ihtimali var
Yalnız eski RS de Astra H OPC den daha iyiydi. Hatta OPC nin hp değeri daha yüksekti. Ama onca güc yere aktaramadığınızda durum bu oluyor deniliyordu testlerde.
Megane RS in bu tür vrsiyonları neredeyse pist yarışı için hazırlandığından Astra dan iyi olması doğal
Orjinal yazı sahibi: viperking
Yalnız eski RS de Astra H OPC den daha iyiydi. Hatta OPC nin hp değeri daha yüksekti. Ama onca güc yere aktaramadığınızda durum bu oluyor deniliyordu testlerde.
Megane RS in bu tür vrsiyonları neredeyse pist yarışı için hazırlandığından Astra dan iyi olması doğal
aktaramama durumu yok şanzıman oranlarından kaynaklı
Orjinal yazı sahibi: opelmania
Astranın görüntüsü yeter
aynen yaaa o ne çirkin arabadır öğlr kendi adıma tabi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum