Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vauxhall Astra VXR v Renault Megane 265 Cup: Yarış Drag

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Vauxhall Astra VXR v Renault Megane 265 Cup: Yarış Drag

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
    opel firma olarak arabalarını bir diyete soksun bence...gerisi ondan sonra gelir
    Haha iimiş :P Mühendisler tasarımcılar iide diyetisyenlerinde iş yok Opelin

Yorum

Dragda Astra nasıl almamış anlamadım daha güç verileri daha yüksek biliyordum. Birde Trophy'i tanımadığınız çok belli Piste ön çeker araçlarda en yüksek rekor kıran araç çoğu 4 çeker ve sporsport'dan daha başarılı sonuç elde etmiştir. Astra ile hiç piste çıkmasınlar tavsiyem bundan daha kötü sonuçlanır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yek_ka
        Dragda Astra nasıl almamış anlamadım daha güç verileri daha yüksek biliyordum. Birde Trophy'i tanımadığınız çok belli Piste ön çeker araçlarda en yüksek rekor kıran araç çoğu 4 çeker ve sporsport'dan daha başarılı sonuç elde etmiştir. Astra ile hiç piste çıkmasınlar tavsiyem bundan daha kötü sonuçlanır.
        240 hp eski astra opcden 8 saniye once bitirdi o rekorda yeni opc ile okadar fark olmaz hatta gecme ihtimali var

Yorum

Yeni OPC nin değeri belli değil mi daha? :/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azure
            Yeni OPC nin değeri belli değil mi daha? :/
            hayir henuz resmi rekor icin basvurulu pist tur degeri yok

Yorum

Yalnız eski RS de Astra H OPC den daha iyiydi. Hatta OPC nin hp değeri daha yüksekti. Ama onca güc yere aktaramadığınızda durum bu oluyor deniliyordu testlerde.

Megane RS in bu tür vrsiyonları neredeyse pist yarışı için hazırlandığından Astra dan iyi olması doğal

Yorum

Audi S3 bu işin hangi noktasında onu merak edıyorum, RS3 bi gömlek büyük gelir OPC lere ama S lerde durum nedir acaba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                  Yalnız eski RS de Astra H OPC den daha iyiydi. Hatta OPC nin hp değeri daha yüksekti. Ama onca güc yere aktaramadığınızda durum bu oluyor deniliyordu testlerde.

Megane RS in bu tür vrsiyonları neredeyse pist yarışı için hazırlandığından Astra dan iyi olması doğal
                  aktaramama durumu yok şanzıman oranlarından kaynaklı

Yorum

Astranın da Ön Panjuru Çok Biçimsiz. Dudaklarını Büzmüş Gibi Duruyor En İyisi Insignia

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                      Astranın görüntüsü yeter
                      aynen yaaa o ne çirkin arabadır öğlr kendi adıma tabi
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                      X