Ynt: Vauxhall Astra VXR v Renault Megane 265 Cup: Yarış Drag
Çağrı sen bu Fransızları fazla küçümsüyorsun ama hal vaziyet ortada Bana göre Megane'ın tipide çok iyi, gayet spor hatları yansıtmış. Tip konusundaki tek dezavantajı rakibinin Astra olması, yoksa bence gayet iyi
Megane coupem var (rs olmamasına rağmen) bakan bir daha bakıyor. Bence acayip biçimli bir araba. Performans ve yol tutuş fena değil, yakıt tüketimi ise süper, ayrıca hiçbir yerinden tıkırtı falan da gelmiyor.
Orjinal yazı sahibi: opelmania
Çağrı sen bu Fransızları fazla küçümsüyorsun ama hal vaziyet ortada Bana göre Megane'ın tipide çok iyi, gayet spor hatları yansıtmış. Tip konusundaki tek dezavantajı rakibinin Astra olması, yoksa bence gayet iyi
zaten küçümseye küçümseye başımıza getirdik, 208'in tasarımcısı Opel'e baş tasarımcı olacakmış sanırım
hadi itiraf ediyim Megane'ın arkası ve stoplarının tasarımı hoşuma gidiyor ama önü ne öyle yaa hasss
Ya dragda ki tek avantajı Meganın hafif olması piste fln gecer isi hikaye Pistte Astra gene bi 1bucuk dk da 3 4 sn farkı koyar. 100 200 kilo hafif olupta dragda gecıor die megane kendini bisi sanmasın Astra OPC her hali ile >> Diğerleri...
bilmiyorum, bu megane'ı yapanlar farklı bir dünyada yaşıyor heralde, renault gerçekten bu konularda enteresan çıkışlara sahip, zaten önden çeker olarak nürburging rekorunu kırdı, bu konuda astranın da bir girişimde bulunması lazım, astranın tip mükemmel ama iki noktada eksiği var, motor sesi ve serilik, bunlar da olsa zaten hot hatchlerin hiçbirisinin esamesi okunmaz, ford st'yi geçti farkı da koydu da fordun zaten bu hot hatch sınıfında liderliği zorladığını görmedim ki... evo dergisinde özel bir modelinin haricinde st hiçbir zaman zirveye oynamadı... golf, megane ve a3'den başka hot hatclerin piyasada ve oyunlarda da ismi dolaşmıyor hep bayrağı bunlar götürdüler, şimdi bi de impreza girdi de o ayrı opel gerçekten bence s3 veya golften bile güzel, megane'ın da hakkını yememek lazım, o da gayet güzel bir araç, eksoz sesi de etkileyici, trophy modelini sürmüş birisi olarak söylüyorum ve bir spor arabada olması gerekenden fazla donanımı yok, bu da önemli, gereksiz donanım gereksiz ağırlık, bence astra bunun da kurbanı oluyor...
Orjinal yazı sahibi: cagri
Orjinal yazı sahibi: opelmania
Astranın görüntüsü yeter
performans konusunda Astra'ya birkaç eklemeyle o ufak fark kapanırda tipe gelince Megane'ı hiçbirşey kurtaramaz işi çok zor
Orjinal yazı sahibi: cagri
zaten küçümseye küçümseye başımıza getirdik, 208'in tasarımcısı Opel'e baş tasarımcı olacakmış sanırım hadi itiraf ediyim Megane'ın arkası ve stoplarının tasarımı hoşuma gidiyor ama önü ne öyle yaa hasss
Yorum