Duyuru
Collapse
No announcement yet.
veyronla şaka olmaz:)
Collapse
X
-
Ynt: veyronla şaka olmaz
+400 km hızın üstüne çıkarsa ortalama tüketimi 420 lt oluyor yanlış değil tam 420 lt bunun en büyük nedeni lastik erimesini engellemek böylece önce depo bitiyor.Orjinal yazı sahibi: yakupsanbu veyron kaç lıtre yakıyor çok merak ettım
2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
bu bugatti veyron gidiyor mu yaa? ben dedim kanadı açınca heralde uçuşa geçecek
bunun gibi bişey olmuşOrjinal yazı sahibi: 35OFT23
Yorum
-
bununla bugattıyı vurduracan aslındaOrjinal yazı sahibi: 35OFT23bu bugatti veyron gidiyor mu yaa? ben dedim kanadı açınca heralde uçuşa geçecek
Yorum
-
bu bugattiyi ezer yaOrjinal yazı sahibi: yakupsanbununla bugattıyı vurduracan aslındaOrjinal yazı sahibi: 35OFT23bu bugatti veyron gidiyor mu yaa? ben dedim kanadı açınca heralde uçuşa geçecek

hatta veyron supersportuda geçebilir... sadece bu arkadan itiş olduğu için kalkışı kötü, yani o da veyrona göre biraz
ama 1300-1400 kg ağırlığında, bugatti ise 2 ton
Yorum
-
aynen dedıgın gıbı oluomuşOrjinal yazı sahibi: 35OFT23bu bugattiyi ezer yaOrjinal yazı sahibi: yakupsanbununla bugattıyı vurduracan aslındaOrjinal yazı sahibi: 35OFT23bu bugatti veyron gidiyor mu yaa? ben dedim kanadı açınca heralde uçuşa geçecek

hatta veyron supersportuda geçebilir... sadece bu arkadan itiş olduğu için kalkışı kötü, yani o da veyrona göre biraz
ama 1300-1400 kg ağırlığında, bugatti ise 2 ton 
http://www.youtube.com/watch?v=z-xd7DJEBC8#ws
Yorum

Yorum