Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hacı iyi yırttı:)
Collapse
X
-
Ynt: hacı iyi yırttı
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Kontralar mükemmeldi ancak herif az önce ölümden dönüyor sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar yüklenerek yola çıkıyor...El insaf!!!!!İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
aynı şeyi bal ayımızda eşimle birlikte yaşadık 3-4 kez aynı saltoları yaptı araç zor bela toparladım ama ben durmadan yola devam ettim.eşim çok korkmuştu.bir kaç km sonra benzinlikte durduğumda pompacı abi arka lastik patlamış dedi durum anlaşıldıbende viraja çok hızlıda girmedim niye savrulduk acaba diye düşünüyordum
sorumun cevabı belli oldu.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
audi arkadaş çekişdedeğil neden böyle bişey yaptıki hayret bişetHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
buna benzer bi olayı ben de megane'da yaşamıştım skoda octavia ile kapışırkeno zamanlar toy zamanlarım daha 18 ya da 19 yaşındayım ehliyeti yeni almışım, ama Allah'ıma binlerce şükür olsun, valla benzer kontralarla kurtarmıştım, hızım 185 civarındaydı, ama benim hatamla olan birşey direksiyonu fazla hareket ettirdim araç kontrolden çıktı :S tekrar aynı hızlarda o viraja girdim, tabii araç insignia olması da ayrı bir olay, ama daha bilinçli şekilde alıyorum artık o virajı
Yorum
Yorum