Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hacı iyi yırttı:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• hacı iyi yırttı:)

http://www.youtube.com/watch?v=MXSFXPtcrlE#

Ynt: hacı iyi yırttı

Helal olsun adama valla...

Yorum

adama harbiden helal olsun yalnız bir anda neden kaydıki araba
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Kontralar mükemmeldi ancak herif az önce ölümden dönüyor sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar yüklenerek yola çıkıyor...El insaf!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Kontralar mükemmeldi ancak herif az önce ölümden dönüyor sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar yüklenerek yola çıkıyor...El insaf!!!!!
          Şoka girdi bence ne yaptığını bilmiyor
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

aynı şeyi bal ayımızda eşimle birlikte yaşadık 3-4 kez aynı saltoları yaptı araç zor bela toparladım ama ben durmadan yola devam ettim.eşim çok korkmuştu.bir kaç km sonra benzinlikte durduğumda pompacı abi arka lastik patlamış dedi durum anlaşıldı bende viraja çok hızlıda girmedim niye savrulduk acaba diye düşünüyordum sorumun cevabı belli oldu.
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

audi arkadaş çekişdedeğil neden böyle bişey yaptıki hayret bişet
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

buna benzer bi olayı ben de megane'da yaşamıştım skoda octavia ile kapışırken o zamanlar toy zamanlarım daha 18 ya da 19 yaşındayım ehliyeti yeni almışım, ama Allah'ıma binlerce şükür olsun, valla benzer kontralarla kurtarmıştım, hızım 185 civarındaydı, ama benim hatamla olan birşey direksiyonu fazla hareket ettirdim araç kontrolden çıktı :S tekrar aynı hızlarda o viraja girdim, tabii araç insignia olması da ayrı bir olay, ama daha bilinçli şekilde alıyorum artık o virajı

Yorum

İşleniyor...
                X