Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aynaları kullanmaya özen gösterelim...
Collapse
X
-
Ynt: Aynaları kullanmaya özen gösterelim...
adam gerçekten hiç bakmamış aynaya beeeeeeeeeHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
-
Sığır az kalıyor abi ...
Adam arabadan çıktıktan sonra kesin dövmeye gitti .
Orjinal yazı sahibi: SufySığır heryerde sığır2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: SufySığır heryerde sığır*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteagleOrjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: SufySığır heryerde sığırİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Loganı baska ınsanlar kullanmaz zaten bir kere 1.4 unu kullandım benzınde at çope ufak rampalarda dırek 1 e dusuyor dedemın 1.6 sahın cok daha iyi cekiyor2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffVideo izlenme sayısı 20 bin üstünde dahada artar muhtemelen Lipton İce Tea Adama yeni bir araç alsın reklam bedeli olarak2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
-
Kandil günü terbiyem müsade etmiyor ama taklayı atıp arabadan çıktıktan sonra o adamı
Mesela videoda takla atan ben olacağım , arabamda ailem olacak. O salağın yüzünden takla atacağım ve aileme birşey olacak.. Allah Korusun.. Logancı arabadan sağ kurtulduysa elimden sağ kurtulamazdı sanırsam maad maad maad
Benim gibi magandalar(!) trafikte çok olduğu için aynaya bakmaya dikkat edelim arkadaşlar ihihi ihihiSonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagribu arada arabanın otobüse vurmasına Logan mı sebep oldu acaba yoksa sol teker yoldan çıktığı için kendi mi döndü kestiremedim2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
Yorum