Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖYS ..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ÖYS ..

bu komik video vesilesi ile bu yıl sınava gireceklere başarılar...
    http://youtu.be/3lljCCSileE
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Ynt: ÖYS ..

paylaşım için teşekkürler güzel montaj yapmışlar. haha

Yorum

Çok güzel olmuş bu arada Zafer abi seni dün yine bizim sokakta gördüm Bir gün karşılaşıcaz inşallah
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
        Çok güzel olmuş bu arada Zafer abi seni dün yine bizim sokakta gördüm Bir gün karşılaşıcaz inşallah
        inşallah kardeş. annemler ve abimler çukurambarda oturuyorlar. orda mı gördün acaba???
        180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Evet abi MTA'nın hemen bir arka sokağında biz o beyaz binanın karşısında oturuyoruz sizinkiler de orda sanırım.Zaten oldukça sık görüyorum sizi buralarda
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
            Evet abi MTA'nın hemen bir arka sokağında biz o beyaz binanın karşısında oturuyoruz sizinkiler de orda sanırım.Zaten oldukça sık görüyorum sizi buralarda
            evet ..abimler orda . annemler karşı çaprazda yeni yapılan camii inin yanındalar...

www.zaferboyraz.com

Yorum

İşleniyor...
            X