Duyuru

Collapse
No announcement yet.

280 KM GİDERKEN BU ADAMI NE YAPMALI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 280 KM GİDERKEN BU ADAMI NE YAPMALI

bir Ayrıntı daha ne motorcu nede doblocu , Motorda ne durdu ama valla helal olsun Frenleri taktire şayanmış valla...

Yorum

ben önüne kırmasını bekliyodum.ben olsaydım bi temiz döverdim kendisini.bi de çapraz lastik patlatırdım.anahtarını da alıp 1 km ötede yol kenarına atardım.bulsun adi.

Yorum

doblocu ayna kullanmamış muhtemelen istanbulda sık oluyo şaşırmamız lazım...özellikle hızlı giderken geldiğimi anlasın diye selektör manyağı yapıyorum adamı geçene kadar
        2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Frenler de çok sağlammıs gerçekten. Ama 280 le gitmiyordu 200le gidiyordu belki öyle durmustur. Yoksa 280 le gidip de öyle durması imkansız. Yani arkalara tam asılıp önlere de tam asılırsan takla atarsın. Sadece önlere asılsan tam uçarsın. Sadece arkalara bassan duramazsın.

Ben D diyorum. Evire çevire döverim. Veya gider arkadan şöyle bi 25-30la falan bindiririm Fiat zaten bu arka tampon dağılsın da bi aklı başına gelsin salağın :S
          Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

O ani frenden sonra bi ara gazı verilmiş ya motorda..... heeeh işte motorcunun orada ne söylediğini çok iyi anladım

Yorum

İşleniyor...
            X