yerler ya 900 nereye 1200 nere ben bugattı 1001 bg ıle sonuc ne olur bu abının yaptıgı araba merakedıyorum cok 100 200 varda 200 300 300 400 arası nasıl acaba
Veyrona hiçbir araç yetişemez
4 adet turbo 16 silindir (gtr da 6 tanecik) 8.000 cc hacim
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Ben geçen hafta Konya yolunda kırmızı Aventador gördüm yavaş yavaş gidiyordu.Yok böyle bir güzellik.Herkesin ağzı bir karış açık yanından geçen bakıyordu Ankara'da böylesi bir aracı canlı görmek herkese nasip olmaz
yani ben de viper'ciyim ama son kasa o kadar kötü ki, resmen adamı soğutuyorlar, aventador ilgi çekici bir alet, gt-r yanında sıradan bir araba, bilenler bakar ancak, benim hep japonlara karşı bir antipatim var nedendir bilemiyorum, belki de avrupa piyasasına girip altını üstüne getirmeye çalıştıkları içindir bi tek gt-r34 yani başka da japon pek sevmiyorum. küçük motordan büyük güçler bana göre değil, arabanın motorda heybetli olacak güçte heybetli olacak
şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bana alacaksın kullanacaksın satmak yok deseler mercedes 560 sec ve gt-r35 yanyana koysalar bir saniye bile düşünmeden 560 sec'i alırım, bana göre değil gt-r35
piyasada mini cooper neyse benim için gt-r da odur
Şaka bir yana GT-R R35 kalkışları çok başarılıydı logaritmik kontrollü kalkış sistemi var araç patinaja düşmeden 4 çeker olan araca en ideal aktarma oranı ile kaldırıyor ve farkındaysanız rolling de aventador 230-250 den sonra geçiyor GT-R ların mükemmel bir 0-100, 0-200 hızlanması vardır ama 0-300 leri çok başarılı değildir.
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum