Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Garajdan 10 dk.da zor çıkan insana bayan denir :)
Collapse
X
-
Ynt: Garajdan 10 dk.da zor çıkan insana bayan denir
Üç şeritli yolda sol şeritte 70 le gidene de bayan denir.En nefret ettiğim tavırları suçlu oldukları konularda normal birşeymiş gibi davranmaları veya edepsizlikle kendi suçlarını size yıkmaya çalışmaları.INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
kendisi ters yöne girip karşıdan gelene ters geliyosun diyene de bayan denir haha
10 yıl boyunca oturduğumuz evin ön sokağıda arka sokağı da birbirine zıt olarak tek yön ve ben bu sokakları belkide hergün kullandım.
normalde yola ters girene yol vermem ama bayan geri geri gidemez diye kenara çekildim, yanımdan geçerken ters yöndesiniz dedim, karşılığında sen ters yöndesin gerizekalı dedi ve basıp kaçtı hemenInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrikendisi ters yöne girip karşıdan gelene ters geliyosun diyene de bayan denir haha
10 yıl boyunca oturduğumuz evin ön sokağıda arka sokağı da birbirine zıt olarak tek yön ve ben bu sokakları belkide hergün kullandım.
normalde yola ters girene yol vermem ama bayan geri geri gidemez diye kenara çekildim, yanımdan geçerken ters yöndesiniz dedim, karşılığında sen ters yöndesin gerizekalı dedi ve basıp kaçtı hemen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ErkanO kadın o şoförlükle hiç kaza yapmaz, yine kazayı biz yaparız.. Böyle de bir adalet var işte.İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
Yorum