Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ben kapışma diye buna derim...
Collapse
X
-
Ynt: Ben kapışma diye buna derim...
Orjinal yazı sahibi: emrezxradamlar ne video çekmiş beeeeee
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23güzel kapışma, ama bir nüans kaçmasın GT-R bayağı dolu hatta NOS var
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: byazkanveyronla çekilmiş çekilecek her türlü video hüsranla biter
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: byazkanveyronla çekilmiş çekilecek her türlü video hüsranla biter[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
http://www.youtube.com/watch?v=RqBIwWjPgHY#ws
Buyrun birde buna bakın[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
vw mühendisleri utansın, bu motor onların eseri bence de bu hacimde 18 tane silindire sahip bir motordan atmosferik şekilde de bu güç. çıkardı, nitekim aynı gücü viper 2 tane turbo vasıtasıyla hennesey venom modelinde 10 silindirden çıkarıyor. bugatti çok güzel bir şekle sahip de değil zaten, fakat aşırı dikkat çekici orası su götürmez, ayrıca da motorundan ziyade(!) kalite ve kullanılan malzemeler de uç noktalarda, motorunun esprisi ise, çok yüksek güce sahip olması modifiyeli araçlar çok zahmetlerle bu güce ulaşırken bu araç fabrikadan böyle çıkıyor bi de ufak tefek oynamalarla 1200 bg'ye çıktığı da bi gerçek . bugattinin performans değerleri bir 900 bg'lik skyline kadar belki parlak olmayabilir (tabi veyron ss'i geçemez o ayrı) ama gt-r da ne yaparsa yapsın bir veyron kalitesine ve konforuna ulaşamaz
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23koenigsegg agera r 1430 kilo, veyron ss 1990 kilo , agera r 1140 bg, veyron 1200 bg, fark doğal
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmania
2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
Yorum