Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sıradan bir C Serisi değil :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sıradan bir C Serisi değil

zevk meselesi tabi ama ben arabanın sesine vuruldum bizim araçlara bişeyler yapsak bu tarz yırtıcı bi ses mümkünmüdür?
    2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Orjinal yazı sahibi: burak.
      zevk meselesi tabi ama ben arabanın sesine vuruldum bizim araçlara bişeyler yapsak bu tarz yırtıcı bi ses mümkünmüdür?
      audi eksozlara hoparlör takmış dizel araçlarından benzinli V8 tarzı sesler alıyormuş ya bu sesi kızlar bile beğenir o kadar diyorum yani, arabadan zerre anlamayan insan bu sesi ilgiyle dinler

Yorum

maşşallah diyelim insignia ya binelim haha
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

AMG'nin ses harika ya
          2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            Orjinal yazı sahibi: burak.
            audi eksozlara hoparlör takmış dizel araçlarından benzinli V8 tarzı sesler alıyormuş ya bu sesi kızlar bile beğenir o kadar diyorum yani, arabadan zerre anlamayan insan bu sesi ilgiyle dinler
            Ya kötü demedim ki , hep V8 hep V8 nereye kadar ,C63 AMG alıyorsun abi. Genellikle 5000-8000 devir arası kullanılan tipler .
            Aslan besliyorsan yediğine de bakacaksın ayrıca bence. C63 gibi bir araç Türkiyede Kilometrede 5 Lira falan yakar herhalde .
            Adamın bası ağrır be. 1 ay dinlersin 2 ay dinlersin 3. Ay Başın ağrır.

Ne biliyim belki Opel Sevdam Ağır basıyordur. İnsignia OPC bana daha şık duruyor şahsen.
            Tabi alıp şehir içinde değil de arada Zevk için garajdan çıkaracaksan uygun. Depoyu Fulle bitene kadar gez. Sonra geri koy garajına.

Ama şimdi içeriden alınan ses ayrı dışarıdan alınan ayrı. Dışarıdan alınan baş ağrısı yapar, içeriden alınan zevk verir.
            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
            X