Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insigniacı Polisten Kaçarsa

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insigniacı Polisten Kaçarsa

Orjinal yazı sahibi: burak.
    bi ara otoban polisi tarzı bişey getireceklerdi ama daha bişey çıkmadı heralde,ülkemizde interceptor kavramı yok gibi kaçan araçları mevcut araçlar kovalıyor iş sadece kovalayarak yakalamaya gelincede yetersiz kalınıyor tabi,başlangıçta çok kasmaya gerek yok bizim insignialardan olsun 180liklerden,belirli noktalarda bekleyen ve bunların dışında da devriye halinde otoyolda gezen bence çok iyi iş görür... benimde böyle bi projem var işte
    otoban polisi var da altında Megane II sedan var ben sadece otobanda sağdan sağdan gezdiklerini gördüm, pek bir iş çıkmıyor onlara sanırım
    ülkemizin suçluya bakış açısından dolayı çok eksiğimiz var. yabancılar ne pahasına olursa olsun yakalama ve cezalandırmaya çabalıyor. bizde denk gelirse yakalıyor, yakalasalar doğru düzgün ceza almıyor. zaten adam gibi adalet sistemimiz olsa, polise doğru yetkiler verilse (cam filmiyle uğraşmak onun neyine mesela) yunusların kafasına sandalye vurulamaz yada Antalya'daki olayda Emniyet müdürünün vurulması yerine silahlı kişi kontrollü olarak vurulup etkisiz hale getirilebilirdi.
    bu yönden Amerika'yı takdir ediyorum, büyük-küçük her türlü suçluya karşı polis silahına sarılıyor, karşıdakine dokunmadan etkisiz hale getiriyor, kendisi tehlikede olduğunda suçluyu vuruyor. insanlarda bunu bildiği için polisle abuk subuk temasta bulunmuyor. bizde nerdeyse suçlu haklı, polis haksız olacak.
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      bi ara otoban polisi tarzı bişey getireceklerdi ama daha bişey çıkmadı heralde,ülkemizde interceptor kavramı yok gibi kaçan araçları mevcut araçlar kovalıyor iş sadece kovalayarak yakalamaya gelincede yetersiz kalınıyor tabi,başlangıçta çok kasmaya gerek yok bizim insignialardan olsun 180liklerden,belirli noktalarda bekleyen ve bunların dışında da devriye halinde otoyolda gezen bence çok iyi iş görür... benimde böyle bi projem var işte
      otoban polisi var da altında Megane II sedan var ben sadece otobanda sağdan sağdan gezdiklerini gördüm, pek bir iş çıkmıyor onlara sanırım
      ülkemizin suçluya bakış açısından dolayı çok eksiğimiz var. yabancılar ne pahasına olursa olsun yakalama ve cezalandırmaya çabalıyor. bizde denk gelirse yakalıyor, yakalasalar doğru düzgün ceza almıyor. zaten adam gibi adalet sistemimiz olsa, polise doğru yetkiler verilse (cam filmiyle uğraşmak onun neyine mesela) yunusların kafasına sandalye vurulamaz yada Antalya'daki olayda Emniyet müdürünün vurulması yerine silahlı kişi kontrollü olarak vurulup etkisiz hale getirilebilirdi.
      bu yönden Amerika'yı takdir ediyorum, büyük-küçük her türlü suçluya karşı polis silahına sarılıyor, karşıdakine dokunmadan etkisiz hale getiriyor, kendisi tehlikede olduğunda suçluyu vuruyor. insanlarda bunu bildiği için polisle abuk subuk temasta bulunmuyor. bizde nerdeyse suçlu haklı, polis haksız olacak.
      bence burada da sıkıntı olur biz türküz ne yazıkki ateş etme yetkisini saçma sapan kullananlar çoğunluk olur. adama az yetki ver polis değil her sektörde kendini bir halt sanmalar ve görevi dışında işlere bulaşma, işini layığı ile yapmama hepsi bizde... ne yazıkki ((

Yorum

Emniyet tasarruf için devriyelerin benzinini azalttı

EMNİYET Genel Müdürlüğü’nin tasarruf tedbirleri kapsamında polis araçlarına yakıt kısıtlaması getirmesi üzerine, ekiplerin ring yerine sabit uygulamaya geçmek zorunda kalmasının asayiş olaylarının artacağı belirtildi.

Tedbir öncesi günde 30 litre benzin harcama limiti konulan araçlara kısıtlamalar ile birlikte bu oran 5-10 litreye kadar düşürüldü. Ekiplerin bu nedenle ring yerine sabit uygulamaya geçtiği öğrenilirken Türkiye genelinde emniyete ait yaklaşık 150 aracın otoparkta bekletildiği belirtildi. Yaklaşık 1 aydır Emniyet Müdürlüğü’ne ait araçlara uygulanan benzin kısıtlaması nedeniyle asayişle ilgili birçok işin de aksadığı iddia edildi. Suç takibini zora sokan uygulama çerçevesinde müdür ve amir makam araçlarının yakıt istihkakı 10 litreye, ekip otoları ve yıldırım ekiplerin yakıt istihkakı 21 litreye, şube çevresinde görevli ekipler ile ilçe emniyet müdürlükleri ve karakollara bağlı ekip minibüslerinin yakıt istihkakı 5 ila 7 litreye indirildi. Emniyet kulislerinde yapılan bu tasarruflarla sağlanacak kaynakla istihbarat toplamak için dünyadaki diğer emniyet teşkilatları gibi İnsansız Hava Aracı almayı hedeflediği belirtiliyor.

İşte devletin ayıbı Polisler otoban kenarında gezmesin ne yapsın benzinleri ancak ona yetiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          onlar otoyol trafik bölgeciler kullanıyo onları bide otoyol asayiş tarzı birşey gelecekti işte
          yunusların olayında takviyeden başka çareleri yok gibiydi ama antalyada rahmetli olan müdür o adamın yanına gitmeyecekti o şekilde yaklaşması hataydı zaten vursada bişey olmazdı
          2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

İşleniyor...
          X