Utku yaşımızda sorun yok. Sadece bekar olmamız yeterdi yav rolleyes Hemen bir tane kapatırdım :P Ama tabi ki sana katılıyorum üstadım ''BİZE HER YOL İNSİGNİA BU SAATTEN SONRA'' oleyy oleyy
Benim düşüncemde şöyle ki gerçekten astra roccodan güzel ve şahsi kannatim ben roccoyu hiç beğenmiyorum ne yalan söyliyim passat cc kat kat daha güzel geliyor gözüme.passat cc coupe yapılsa süper olur muş
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
yandan bakınca torpuz duruyor armut gibi.... ben araba fanatiği değilim ama yandan bakınca çok çirkin önden bakıncada normal astra j... bi tek arkadan güzel...
Ya Gökhan senin arabaya önden bakınca Amarok arkadan bakınca jetta yandan bakınca da golfün yandan yemişi o zaman muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Gökhan kardeş seni çok tanımıyorum ama az çok formdan takip ettiğim kadarıyla ,sen bu arabayı alırsın.Sadece senin arabanın ön yandan görüntüsü bence astradan iyi ama diğer bütün tasarım ,motor kısmında kesinlikle astra.Umarım Maddi durumunda müsait olurda,alırsın bir tane.Sonra tekrar opel i öven yazılarını okuruz.
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
yandan bakınca torpuz duruyor armut gibi.... ben araba fanatiği değilim ama yandan bakınca çok çirkin önden bakıncada normal astra j... bi tek arkadan güzel...
roccoyada üstten bakınca armut gibi duruyor. hatta rocco toplarken yere düşmüş zedelenmiş armut gibi duruyor haha o ne öyle arka çamurluk geniş olsun diye şişirmişler arabanın poposunu ona bakarsan İnsignia da yandan önden çaprazlardan bakıldığında daha kaslı yapılara sahip ama bi passat İnsignia ya göre daha düz hatlara sahip.
şimdi sen İnsignia OPC ye de laf söylersin bence o da önden arkadan yandan bakıldığında aynı normal İnsignia değil mi zaten??? ama OPC ruhu normal bir İnsignia dan çok çok daha farklı
sana rocco lolipop değil sana New Astra GTC veya OPC yakışır hiho OPC duygusal anlamda belki aşar ama şöyle dolu bir GTC seni bir 3-5 ay daha götürür sonra ondan da hevesini alır gider takasla 1.4 Turbo+AFL+Sunroof+18'' jant beyaz bir İnsignia alırsın ömür boyu binersin rolleyes
Yorum