Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Colin McRae On the Limit

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Colin McRae On the Limit

Dün gezinirken buldum, efsanevi rallici ve benim şans eseri vafet etmeden önce WRC Rally Of Turkey'de gördüğüm Colin Mcrae full attack gidiyor.

Ynt: Colin McRae On the Limit

Çok başarılı gerçekten sürüşü soluksuz izledim tüm videoyu ama birkaç noktada sanki kendini boşuna riske atmış.
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

McRae nin sitili oydu zaten, pek akıllı gittiği söylenemez. Tam hatırlamıyorum ama sanırım Kıbrıs Rallisiydi kendsine verilen yanlış zaman bilgisi yüzünden 2. sıradki Marcus un kendisine yaklaştığını zannetti ve yine full attack giderken takla attı. Ama buna rağmen etabı Marcus'un 9sn önünde tamamladı. Sonraki etapta takımdan kendisine gelen akıllı git uyarısına rağe full attack gidip yarış dışı kalmıştı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
        McRae nin sitili oydu zaten, pek akıllı gittiği söylenemez. Tam hatırlamıyorum ama sanırım Kıbrıs Rallisiydi kendsine verilen yanlış zaman bilgisi yüzünden 2. sıradki Marcus un kendisine yaklaştığını zannetti ve yine full attack giderken takla attı. Ama buna rağmen etabı Marcus'un 9sn önünde tamamladı. Sonraki etapta takımdan kendisine gelen akıllı git uyarısına rağe full attack gidip yarış dışı kalmıştı
        Mesela bir kaç videoda aracı ters açıya çevirip sonra içeri giriyor bu şekilde aracı kontrolü çok rahat oluyor ama bazen düz yolda bunu yapması çok sakıncalı geldi bana özellikle çok üst hızlarda sanki arkasından birisi sellektör yapıyorda yer vermek istemiyormuş gibi.
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Bir insan evladı bir makinaya bu kadar mı hâkim olur ?

Bu açı ile birlikte senkronize olarak ayak hareketlerini de görmek isterdim

Yorum

adam arabayı kolu veya bacağı gibi kullanıyor hakkaten çok hakim araca ralli ayrı bir dünya ya, en çok ilgilenmek istediğim motor sporu, bir de vites sistemi çok güzel, tiptronik gibi fakat debriyaj var, işte aradığım vites tarzı bu ya

Yorum

o şanzımana dog box diyorlar, biraz değişik bir sistem. Suaru ve Evo lara after market olarak takılabiliyor. vites geçişlerindeki güç kaybını en aza indiriyor.

McRae e gelince, bu şekilde giderken yanında oturmak erçekten cesaet ister, ben olsam bağzı bölümlede gözlerimi kapatıp dua etmeye başlamıştım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                o şanzımana dog box diyorlar, biraz değişik bir sistem. Suaru ve Evo lara after market olarak takılabiliyor. vites geçişlerindeki güç kaybını en aza indiriyor.

McRae e gelince, bu şekilde giderken yanında oturmak erçekten cesaet ister, ben olsam bağzı bölümlede gözlerimi kapatıp dua etmeye başlamıştım
                sequential şanzıman da diyorlar galiba abi bu sisteme, hem güç kaybını hem de zaman kaybını çok düşürüyor, bir de debriyaj olması vites değiştirme keyfini de yaşatıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                  adam arabayı kolu veya bacağı gibi kullanıyor hakkaten çok hakim araca ralli ayrı bir dünya ya, en çok ilgilenmek istediğim motor sporu, bir de vites sistemi çok güzel, tiptronik gibi fakat debriyaj var, işte aradığım vites tarzı bu ya
                  +1 aynen sanki araba adamın bir organı gibi

Yorum

Ey gidi ey adam gerçekten bir efsaneydi...

Orjinal yazı sahibi: Serdar99

aynı açı degil ama resmen dans ediyor...

Watch Colin do an interview onboard, the co-driver looks relaxed and handles the ride pretty well. This section is a lesson on how to msater left-foot braking.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                      Ey gidi ey adam gerçekten bir efsaneydi...

Orjinal yazı sahibi: Serdar99

aynı açı degil ama resmen dans ediyor...

Watch Colin do an interview onboard, the co-driver looks relaxed and handles the ride pretty well. This section is a lesson on how to msater left-foot braking.
                      adam debriyajı kullanmıyor ya ne ayak

Yorum

İşleniyor...
                      X