Dün gezinirken buldum, efsanevi rallici ve benim şans eseri vafet etmeden önce WRC Rally Of Turkey'de gördüğüm Colin Mcrae full attack gidiyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Colin McRae On the Limit
Collapse
X
-
Ynt: Colin McRae On the Limit
McRae nin sitili oydu zaten, pek akıllı gittiği söylenemez. Tam hatırlamıyorum ama sanırım Kıbrıs Rallisiydi kendsine verilen yanlış zaman bilgisi yüzünden 2. sıradki Marcus un kendisine yaklaştığını zannetti ve yine full attack giderken takla attı. Ama buna rağmen etabı Marcus'un 9sn önünde tamamladı. Sonraki etapta takımdan kendisine gelen akıllı git uyarısına rağe full attack gidip yarış dışı kalmıştı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: viperkingMcRae nin sitili oydu zaten, pek akıllı gittiği söylenemez. Tam hatırlamıyorum ama sanırım Kıbrıs Rallisiydi kendsine verilen yanlış zaman bilgisi yüzünden 2. sıradki Marcus un kendisine yaklaştığını zannetti ve yine full attack giderken takla attı. Ama buna rağmen etabı Marcus'un 9sn önünde tamamladı. Sonraki etapta takımdan kendisine gelen akıllı git uyarısına rağe full attack gidip yarış dışı kalmıştı2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Yorum
-
o şanzımana dog box diyorlar, biraz değişik bir sistem. Suaru ve Evo lara after market olarak takılabiliyor. vites geçişlerindeki güç kaybını en aza indiriyor.
McRae e gelince, bu şekilde giderken yanında oturmak erçekten cesaet ister, ben olsam bağzı bölümlede gözlerimi kapatıp dua etmeye başlamıştım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: viperkingo şanzımana dog box diyorlar, biraz değişik bir sistem. Suaru ve Evo lara after market olarak takılabiliyor. vites geçişlerindeki güç kaybını en aza indiriyor.
McRae e gelince, bu şekilde giderken yanında oturmak erçekten cesaet ister, ben olsam bağzı bölümlede gözlerimi kapatıp dua etmeye başlamıştım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23adam arabayı kolu veya bacağı gibi kullanıyor hakkaten çok hakim araca ralli ayrı bir dünya ya, en çok ilgilenmek istediğim motor sporu, bir de vites sistemi çok güzel, tiptronik gibi fakat debriyaj var, işte aradığım vites tarzı bu ya
Yorum
-
Ey gidi ey adam gerçekten bir efsaneydi...
Orjinal yazı sahibi: Serdar99Bir insan evladı bir makinaya bu kadar mı hâkim olur ?
Bu açı ile birlikte senkronize olarak ayak hareketlerini de görmek isterdim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenkEy gidi ey adam gerçekten bir efsaneydi...
Orjinal yazı sahibi: Serdar99Bir insan evladı bir makinaya bu kadar mı hâkim olur ?
Bu açı ile birlikte senkronize olarak ayak hareketlerini de görmek isterdim
Yorum
Yorum