Duyuru

Collapse
No announcement yet.

''Atatürk'ün'' meclisi ne hale düştü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ''Atatürk'ün'' meclisi ne hale düştü

izleyin yeter

2015 leon fr

Ynt: atatürkün meclisi ne hale düştü

dknow ...

Yazık. trajedi mi desem komedi mi desem bu meclisin haline bilemedim gitti. çok yazık...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Ynt: ''ATATÜRK'ün'' meclisi ne hale düştü

KONUŞSSAM DİLİM YANAR, SUSSAM KALBİM....
      F30 Sport+

Yorum

Ynt: ''ATATÜRK'ün'' meclisi ne hale düştü

youtube kapalı olduğunda bile girebiliyordum ama dailymotion nedense aylardır açılmıyor bende
        InsigniaTEAM

Yorum

Ynt: ''Atatürk'ün'' meclisi ne hale düştü

diyecek çok şey var ama söylenmiyor yapacak birşey yok ancak bu şekilde protestomuzu gözterebiliyoruz
          2015 leon fr

Yorum

Ynt: atatürkün meclisi ne hale düştü

Gerçekten çok hassas bir konu haberlerde de izledim bu terör itleri son zamanlarda sınırlarını yine aşmaya başladı.
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Söylecek çok şey var ama...........

Yorum

... Duzgun kelimelerle ifade edecegim bir sey yok onun icin konusmamak en iyisi

Yorum

ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ne soylesekde o adamin bizi yaraladigindan daha cok onu yaralasak. Ama yok iste kosele gibi olmuslar ne soylesek islemez. Gece gunku ermeni katliamini protesto etmek icin kullanilan pankartlari gordum .biraz fazla olmus dedim ama . O pankartlar bunlar icin az bile kaliyor. Ekonomide kotuye gitse senelerce ambargoda uygulansa balyoz gibi beyinlerine inmedikce bunlari ve daha agirlarini cok duyacagiz.

Yorum

Lap ciki............................................._ ________________________ ========???????????????
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

valla şu videoyu herkes izlemeli !

MEHMET AKİF'İN ARKADAŞINA YAZDIĞI MEKTUP: " Mısır’da on bir yıl kaldım, on bir saat daha kalsaydım artık çıldırırdım. Sana halisane duygumu söylemeliyim: İnsanlık da Türkiye’de, Müslümanlık da Türkiye’de, milliyetçilik de Türkiye’de. Eğer varsa, Allah benim ömrümden alıp Mustafa Kemal’e versin.”

hatta videoları izledikten sonra o alttaki videoları da izlemeli çünkü hep birbiriyle bağlantılı videolar ve konular. şu meclisin haline bakın Allahınızı severseniz. şu yan yan oturup garfield kedisi gibi pinekleyen milletvekillerinin haline tavırlarına şekil şemalarına bakın. neye itiraz ettiklerinin neyi savunduklarının ne olduğunu bilmeyen sırf kendilerini göstermek için konuşan ya da konuşmaya çalışan, oturdukları sandalyelerden ayağa kalkıp neyi savunduğunu bile bilmeden sırf sesini duyurmak için vuvuzela gibi bağıran sert sert hareketler yapan agresifliği benimsemiş kendini bir halt sanan adamlara bakın. neyin peşindesiniz arkadaş siz. neyin gölgesindesiniz. ülke ne durumda avrupa ülkeleri ülkemiz hakkında tarihimiz hakkında neler atıp tutuyor ağızlarının vidaları gevşemiş siz oturduğunuz yerden doğruları konuşan adama daha neyi savunduğunuzun farkında olmadan kalkıp kendinizi gösterme derdine düşmüşsünüz. bu memlekette sizin gibi agresifliği seven kendini halt sanan adam çok. ama er meydanı geldiği an kaçacak delik arayan da aynı adamlar.

etrafta başka insanlar varken kabarıp kendimizi göstermeyi malesefki marifet sanan bir kafa yapısı var toplumumuzda. şiddetler de bundan kaynaklanıyor kavgalar da bundan artıyor. bugün sokakta yürürken bile ufacık boylu körpe bir çocuk bile size yan yan baygın baygın baka baka artist artist yürüyerek önünüzden geçiyor. ne anlıyorlar bu davranışlardan anlamış değilim. işte nasılki çocukken böyle davranışlar sergiliyorlarsa büyüdüklerinde de aynı halt oluyorlar ve birgün gelip böyle başımıza ya iş adamı ya milletvekili ya yüksek mevkide bir insan ya bakan ya da başbakan oluyorlar. çok yazık.

Muharrem İnce orda ingiliz adama serzenerek hangi kitapta okudun bunu ingiliz kitabında mı okudun diyor sitem ediyor, adamın teki (adamlığı tartışılır o ayrı.) kalkmış senin yazdığın kitapta okumuş diye diye bir hallere giriyor. yazık be. neyi savunuyorsun arkadaş sen. sen neye ne dediğinin farkında mısın be hey gerizekalı! daha onun gibi nicesiyle dolu Atatürk'ümüzün kurduğu bu yüce meclis daha nicesiyle. açıkçası ben meclisin bu hallerini gördükçe kendimden utanıyorum. ama asıl kendinden utanması gereken zavallı insanlar bırakın utanmayı yaptıkları salaklıkları çok güzel birşeymiş gibi sanıp yan yan oturup çekip evlerine (saraylarına) gidiyorlar... Yazık.

saygılarımla..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bunlara konuşma hakkını vermek isteyenler biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiip utansın. daha bunlar iyi günlerimiz

Yorum

İşleniyor...
                          X