Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Gerçek Bir Kaza Mı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu Gerçek Bir Kaza Mı ?

ilk başta bilgisayar ortamında üzerinde oynanmış sandım ama dikkatli seyredince gerçek olduğuna karar verdim..

bu nasıl bir kaza

Ynt: Bu Gerçek Bir Kaza Mı ?

malesef çoğu uzak doğu arabalarının güvenliği bu seviyede...
    F30 Sport+

Yorum

bana hiç gerçek gibi gelmedi, geçenlerde de böle bi video daha vardı, bilgisayar ortamında hazırlanmış gibi...

Yorum

Bir kaç forum sitesinde denk geldim bu videoya. Üzerinde azda olsa oynama olduğunu belirtmişlerdi. Kesin olarak bilmiyorum tabi ki.

Euro N Cap testlerinde de iki adet versiyonu mevcut Navara'nın. Bazı testlerden sonra güvenlik açısından geliştirilmiş olan versiyon biri, diğeride tamamen güvenlikten yoksun modeli.

Find Euro NCAP latest ratings for recently tested vehicles sorted by publication date, star rating and make with standard equipment or safety pack

Yorum

ne yazıkki gerçekleşebilecek bir durum böyle bir kazada q7 x5 ml de aynı duruma gelir

Yorum

tamam tır süratlidir navaraya çarpar fırlatır yada çarpar ezer anlarımda araç sanki cam gibi dağılmış resmen...

Yorum

araçların boyut ve kütleleri jip ve tırla oranlarsak durum üzücü buyrun seyredin

Yorum

İşleniyor...
              X