Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kusursuz sürüş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kusursuz sürüş

ayrıca aracın sesi de pek güzel

2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Ynt: kusursuz sürüş

kusursuz derken?
    (kırmızı işaretlediklerim wrc pilotları, diğerleri super2000 vs.)

InsigniaTEAM

Yorum

En azından adam istikrarlıymış. 22-23

Yorum

genel olarak çok takip etmiyorum wrc'yi, k. block sıralamalarda hayal kırıklığına uğrattı şimdi beni

Yorum

bu yüz karasıyla daha ne amaçla wrc'de inat ediyor anlamıyorum yapamıyorsan bırak işte Raikkonen paşalar gibi F1'e geri döndü mesela.

Orjinal yazı sahibi: ozangny
          genel olarak çok takip etmiyorum wrc'yi, k. block sıralamalarda hayal kırıklığına uğrattı şimdi beni
          adam tamamen şovmen, videolarla havayı basıyor, iş gerçek sürüşe geldimi fısssss
          InsigniaTEAM

Yorum

k. block videolarında görsel hileler kullanmıyolarsa eğer drift işinde çok başarılı yalnız,

işin diğer kötü tarafıda Türkiye yolları caddeleri okadar usta şoför dolu hepimiz usta şoforleriz ama buralarda adımız duyulamıyor malesef, üzücü..

Yorum

görsel hile kesinlikle yok
              ama yüzlerce kez tekrar çekim var haha
              parça parça her sahnenin en iyi kaydını alıp birleştirince dört dörtlük video çıkıyor ortaya
              InsigniaTEAM

Yorum

Cagri tek gecerim seni

Yorum

28 tane kamera kullanmışlar üşenmedim saydım ihihi
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

bence de adam tamamiyle şovmen, ralli de hakkaten fısss, bu özel etaplarda yan yana yarış oluyor ya, ismini hatırlamıyorum şimdi, sağlam bir ralliciyle yan yana gelmişti bu kaza yapmıştı ama adam hakkaten şovu nasıl yapacağını iyi biliyor

Yorum

İşleniyor...
                    X