Acceleration 0 to 250 km/h Top Speed BMW M550d xDrive by sport auto's Christian Gebhardt. More about the first test drive with the M Performance Diesel with ...
Bmw motor işini biliiyor ama aracın içindeki sadelik ve basitlik yaklaşımını değiştirmesi lazım birde videoda 0:41 de motor devri 3200 lerde km göstergesi 0 da anlayamadım gaza basıp elfrenimi çekmiş yoksa bu araçlar 3200 devirdemi hareket etmeye başlıyor yoksa fake bir görüntümü
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bmw motor işini biliiyor ama aracın içindeki sadelik ve basitlik yaklaşımını değiştirmesi lazım birde videoda 0:41 de motor devri 3200 lerde km göstergesi 0 da anlayamadım gaza basıp elfrenimi çekmiş yoksa bu araçlar 3200 devirdemi hareket etmeye başlıyor yoksa fake bir görüntümü
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
3200 devirde neden gitmiyor biri bana anlatabilir mi bilmediğimiz konuları öğrenmek için buradayız evet yorumları bekliyorum
launch control yapiyor abi. bir ayak frende digeri gazda ve esp kapali boyle 0-100 yapilirsa ortalama 0-100 suren 0,3 sn kisaliyor esp aktif moduna gore. Tabi bunu hep yaparsa aracin sanzimana cok zarar veriyor. En cok cift kavramali islak tip versiyonlar uygundur buna.
aynen öğle adam frene basmış lastik dönüyor ama ilerlemediği içinde km yazmıyor .eger geyik olsun diye soruyorsan varya harbi ayıp heeeee ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
3200 devirde neden gitmiyor biri bana anlatabilir mi bilmediğimiz konuları öğrenmek için buradayız evet yorumları bekliyorum
bak numaracıya bak bilmiyormuş. hatırlarmısın yazın adapazarında buluşmuştuk senle ışıklardada kalkış yapmıştık bende e 320 vardı frene hafif basarsan önce önleri tutar arkaları tutmaz arkadan çekişli arabada arka lastikler dönmeye başlar motor devrini 3000 e de getirirsin 4000 e de istersen, seninle kapışmamızdakinin aynısını burdada yapmış adamlar
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
Bu işte bi terslik var ama gaza bastığı halde anlık yakıt tüketim değeri 3 bin devire gelmeden yükselmiyor.BMW kullanan arkadaşlar veya dikkat edenler bilir devir göstergesinin altındaki gösterge anlık tüketim göstergesi anında devreye girmesi gerekiyor ama burda sanki sadece devir saati yükseliyor gibi ama araç henüz gaz yemeye başlamamış gibi bi durum var.bence frene falan basma olayı yok.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum