Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Can bonomo 2012 Eurovision
Collapse
X
-
Ynt: Can bonomo 2012 Eurovision
ben beğendim. rahat adam vesselam lakin çok hareket ediyor canlı söylerken tıkanmaz inşallah...2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: emrezxrinşallah kulagımız alışır ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: emrezxrinşallah kulagımız alışır ihihi
bi kere ingilizce şarkısıyla beni temsil etmiyor, kimi ediyorsa onlar dua etmeli...F30 Sport+
Yorum
-
ben şahsen şarkıyı beğenmedim sanki meczup şarkısını esinlendiriyor müzik tınıları özgün olmalıydı. umarım sonuncu gelmeyiz... ingilizce olması konusunda tamamen ingilizce olması kanaatındayım rusya italya almanya gibi büyük ülkeler bile ingilizce katılıyor. çünkü türkçeyi almancayı vs vs kimse anlayamaz ÜZÜCÜ ama GERÇEK ingilizce dünya hayatında en önemli dil.
Yorum
-
Ben begendim guzel bir sahne ile tutar sarki ingilizce konusuna takilmamak lazim ayrica ingilizce olmasina ragmen baslangicta saz varki bunun beni temsil ettigini dusunuyorum kendi kulturumuzu diger halklara anlatirken ortak bir dil kullanmanin bir sakincasi olmaz
Yorum
-
çok olumsuz hava sezdim yorumları okurken... o kadar karamsar olmayalım... adamın en azından bir tarzı var.
sansımız var mı derseniz biraz zor ama o kadarda kötü değil...
eurovisionda sözsüz sadece keman çalan birinin birinci olduğunu hatırlıyorum. belki bizde de öle birşey olabilir.
benim favorim Adele ama bonomoyuda destekliyorum...2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
Yorum