Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lüks Otomobiller birbirine girdi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lüks Otomobiller birbirine girdi

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'ın yolları dondurucu soğukta buz pistine dönünce lüks otomobiller ve cipler adeta çarpışan otomobillere döndü. Çok sayıda aracın karıştığı trafik kazalarının bazıları saniye saniye görüntülendi.
    Gün içerisinde yaşanan sıcak haberleri Web TV üzerinden video haber olarak izleyin. Sabah TV ile son dakika video haberleri anbean takip edebilirsiniz.

NOTLINTIDIR
    özellikle taksici beni kopardı bende birşey yok deyip basıp gitti bmw ye acıdım muhaha
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: Lüks Otomobiller birbirine girdi

Yurdumun insanları

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ya herzaman fizik kuralları geçerli işte sonuç itibari ile insan doğaya hiç bir zaman diş geçiremiyor galip gelen o oluyor.insanların onca paralar yatırdığı araçların nakadar aciz kaldığının bir göstergeside bu sınırları fazla zorlamamak gerekiyor ve araçlarada fazla güvenmemeliyiz sonuç ortada yazık olmuş.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Off cok kotu olmus ya:s
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Valla Bursamizin acizligi
          Acil mudahele timi yok
          Don olunca buz pisti
          Gozumun onunde q7 nin yan yatmasini hatirlayinca
          Bir kez daha yurdumun gerceklerine sapka cikariyorum
          Denizli-Bursa yolunda herkese selamlar

Yorum

içlerinde bu yolda bi bmw gider zinciri olan tek araç heleki taksici bu işi profesyonel yaparken zincir yok ne denilebilirki
            utku abiiiiiii nerde quattroo

Yorum

İnsanların lüks merakı biraz pahalıya patlamış buyrun size masraf

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

taksici ben de bişey yok diyor,her yerinde bişey olsa ne olacak haha
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

olan bmw ye oldu ya gelen koydu gıden koydu içim acıdı valla

Yorum

yaz lastklı 4x4 ıse yaramaz

Yorum

arabaya 100.000 üstü para veripte kış lastiğine 3-5bin vermeyenlere (veremeyenlere değil) gram acımıyorum. hatta videoyu izlerken keyifle izledim taksiyi tutmaya çalışan da bmw'nin sahibi olmalı
                      zaten arabam 4x4 ben çıkarım deyip dağa çıkanda sadece bizim ülkemizde vardır eminim
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        arabaya 100.000 üstü para veripte kış lastiğine 3-5bin vermeyenlere (veremeyenlere değil) gram acımıyorum. hatta videoyu izlerken keyifle izledim taksiyi tutmaya çalışan da bmw'nin sahibi olmalı
                        zaten arabam 4x4 ben çıkarım deyip dağa çıkanda sadece bizim ülkemizde vardır eminim
                        + 1453
                        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metecy
                          yaz lastklı 4x4 ıse yaramaz
                          3 hafta önce kartepeye gittik bir grupla eski bir minibüs ile yanaştık bir porshe 4x4 ün yanına sonradan eve dönünce söforü denk geldi aynı anda cıktık ama porshe kaldı ne kadar saçma sapan bişi anlamadım.. birde tutmuş oraya 40 yanak sürat lastikleriyle geliyorlar Allah akıl fikir versin o ndan sonra kalır orada millet ne gülmüştü ama...
                          2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
                          2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OrhunEA
                            olan bmw ye oldu ya gelen koydu gıden koydu içim acıdı valla
                            hakkaten ya ben de ona acıdım iyi mi gelen vurdu giden vurdu, valla Allah gizli buzlanmadan korusun bizi, hiç kar tecrübem yok heralde salak gibi kalırım araba kaymaya başlayınca

Yorum

dayanamadım ve soluğu boş alanda aldım video çektim, montajdan sonra paylaşacağım
                              Çorum'da çok pis buz var şuan, hava soğuk olduğu için kar buz olarak yağdı ve yolda incecik tabaka oluşturdu, lastik izlerinin olduğu yerler bile beyaz yani kar suya dönmüyor tamamen buz halinde.
                              ona rağmen kış lastikleriyle normal kullanımda milim kayma olmuyor, tc kapalı olduğu halde kalkışlarda patiye düşmüyor, (kar modunu da kullanmıyorum) düzgün frenleme de abs devreye girmiyor.
                              her aracımızda kış lastiği bulundurduk, ben trafiğe çıktığımdan beri arabanın bilinçsiz kaydığını bilmem, hatta tecrübe edinmek için her sene trafiğe kapalı alanda kendim kaydırarak aracın tepkisine bakıyorum ve kışın uzun yol hariç hiç korkum olmadan araba kullanıyorum. yani kısaca şu lüks arabalara kış lastiği almayanlara hiç anlam veremiyorum, çok kar yağmayan memlekette yaşayanlar neyse ama insan dağa çıkarken 100-200.000liralık arabasına 4 lastik alamazmı, tamamen rezillik.

çektiğim video:
                              Vectra B 2.0 CDX Otm. + Kumho kış lastikleri
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X