Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Esc on off
Collapse
X
-
Ynt: Esc on off
hemen hemen her bindiğimde can sıkıntısından abuk subuk viraja giriyorum apex mapex falan filan arabanın yol tutusu aslında pekte iyi değil kafadan kayma sorunu ve arkayı bırakınca toparlayamama sorunu var ama flexte böle bir sorun yok videodaki gibi genelde evin butaraflarda virajlara sol ayakla girmeye calısıyorum feint falan yapmama rağmen arabada ilkten kafadan kayıp gazı bırakıp tekrar feint yapmamla arkasını bırakmaya baslıyor. önceki araclarımda vs, arkadaslarımın araclarını kullandığımda feint yaparken hemen atıreriyor yaw insgnianın ağırlık merkezi bi garip geldi bana
Yorum
-
-
Ynt: insignia esc test
Ben bunu deniyorum arada yolda giderken hafiften beşikde sallanır gibi his veriyor bir güveni geliyor insanın. geçen günde bir köpek fırladı yola çok ani sola sağa kıraraktan hem köpeğin canı kurtuldu hemde belkı benım.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Ynt: insignia esc test
en sevmediğim sistem ,apex te gazdan ayağımı cektiğimde kopartmamı engellliiyyyyy ABS,ASR,ESP,EBD,EPC HEPSİ çöpe arabadan zevk almıcaz yakında omu bizi kullanıo bizmi onu belli değil ya elektronik devrelere HAYIR!!!!cCc
Yorum
Yorum