Video izlemek artık daha eğlenceli! Hürriyet TV'de özel kanallar, web dizileri, eğlenceli ve öğretici video klipler ile hoşça vakit geçirmek için hemen tıkla!
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
kış lastiği almamak için inat etmenin bana bişey olmaz demenin sonuçları ağır oluyor maalesef
evet öyle abla ama lastik takıpda takmayan birisinin gazabından kurtulamayan çok insan var herkesın takması lazım eğer tam olarak korunmak istiyolarsa ama malesef zorunlu degil bu lastikler
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
kış lastiği almamak için inat etmenin bana bişey olmaz demenin sonuçları ağır oluyor maalesef
evet öyle abla ama lastik takıpda takmayan birisinin gazabından kurtulamayan çok insan var herkesın takması lazım eğer tam olarak korunmak istiyolarsa ama malesef zorunlu degil bu lastikler
5 yıl öncesine kadar durum daha kötüydü büyük oranda bir ilerleme oldu, daha çok yolumuz var
Almanya'da 01 ekim - 01 Nisan arasi kis lastigi zorunlu
Zincir yasak
Kar yagan bolgelerde 01 aralik - 01 mart arasi kar lastigi zorunlu
O bolgelerde kar lastiginden vergi alinmiyor
Zincir yasak
Bu mudur
Budur
türkiyede sıfır vergi anca pırlantada olur
anladın sen anladın
kesinlikle katıyorum size
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Zincir yasak
Bu mudur
Budur
türkiyede sıfır vergi anca pırlantada olur
anladın sen anladın
Ankaraya kar yağdı böyle oldu. www.odaajans.com. tanıtım filmi kamera kiralama, fotoğraf makinasi kiralama, kamera çekim
Subaru İmpreza, Ford Kuga, Range Rover, BMW X5, Ford S-Max (emin değilim), Mercedes E gördüm, bu arabaları alanlar Ankara'nın halini bile bile 4 tane kış lastiği alamıyorlar mı çok merak ediyorum. lastik parasının kat kat fazlasını tamire verecekler şimdi
Ankaraya kar yağdı böyle oldu. www.odaajans.com. tanıtım filmi kamera kiralama, fotoğraf makinasi kiralama, kamera çekim
Subaru İmpreza, Ford Kuga, Range Rover, BMW X5, Ford S-Max (emin değilim), Mercedes E gördüm, bu arabaları alanlar Ankara'nın halini bile bile 4 tane kış lastiği alamıyorlar mı çok merak ediyorum. lastik parasının kat kat fazlasını tamire verecekler şimdi
tabırcıler tas toprak mı yıcek benım 4x4 um var dıyen lastık demeden zıncır demeden cıkıyo yola sonra olanlar ortada.tamam onlar en azından 4x4 te bızım gıbı bınek kullanıp zıncırsız surat lastıklerıyle yola cıkmak ta ayrı bı konu
Yorum