Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ayıbın en büyüğü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ayıbın en büyüğü

Ynt: ayıbın en büyüğü

şakadır bu sanırım ama değilse ayıptır

Yorum

Ben bunu daha önce de izlemiştim ama sunucunun dediği doğru olabilir.Sonuçta bu da bir sektör ve düşmanlar tarafından komplo olabilir.Prova yapardık ama o gün provaya gelmedi diyor.Sonuçta insanlık hali bir anda duyunca kendisini tutamıyor adam ama tabiki berbat bir durum.
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

tam versiyonu
        Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
          Ben bunu daha önce de izlemiştim ama sunucunun dediği doğru olabilir.Sonuçta bu da bir sektör ve düşmanlar tarafından komplo olabilir.Prova yapardık ama o gün provaya gelmedi diyor.Sonuçta insanlık hali bir anda duyunca kendisini tutamıyor adam ama tabiki berbat bir durum.
          +1
          altyazılı olarak ilk defa izledim,
          - ince sesli adamın provaya gelmemiş olması
          - bayanın rahatsızlığı hakkında "tatlı söz söyleyebilmeli" diye gereksiz yorum yapması (sunucu da orada koptu zaten )
          - aynı programda aynı rahatsızlığı geçiren birinin denk gelmesi
          bence adamın dediği kadar komplo olma ihtimali var

Hasan verdiğin linkte de şöyle bir yorum varmış;
          Flemenk Canvas kanalında yayınlanan, ''In de gloria'' adlı komedi show'unda ''Bumerang'' isimli skeç.Spiker rolünü oynayan,Tom Van Dyck isimli Flemenk komedi oyuncusu.Skeçte, "Erik Hartman" adlı karakteri canlandırıyor.
          InsigniaTEAM

Yorum

bende buu alt yazılı ilk defa izledim adm ne yapsın kardeşim evet hoiş olmamış ama herşey üst üste gelince ...........
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Acıklı . Altyazılı ilk defa seyrettim. Ama yıllar önce gormuştum , bu hali acıklı olmuş .

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Aynı videonun linkini vermişim özür dilerim
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                X