Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ayıbın en büyüğü
Collapse
X
-
Ynt: ayıbın en büyüğü
Ben bunu daha önce de izlemiştim ama sunucunun dediği doğru olabilir.Sonuçta bu da bir sektör ve düşmanlar tarafından komplo olabilir.Prova yapardık ama o gün provaya gelmedi diyor.Sonuçta insanlık hali bir anda duyunca kendisini tutamıyor adam ama tabiki berbat bir durum.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eymenkulBen bunu daha önce de izlemiştim ama sunucunun dediği doğru olabilir.Sonuçta bu da bir sektör ve düşmanlar tarafından komplo olabilir.Prova yapardık ama o gün provaya gelmedi diyor.Sonuçta insanlık hali bir anda duyunca kendisini tutamıyor adam ama tabiki berbat bir durum.
altyazılı olarak ilk defa izledim,
- ince sesli adamın provaya gelmemiş olması
- bayanın rahatsızlığı hakkında "tatlı söz söyleyebilmeli" diye gereksiz yorum yapması (sunucu da orada koptu zaten )
- aynı programda aynı rahatsızlığı geçiren birinin denk gelmesi
bence adamın dediği kadar komplo olma ihtimali var
Hasan verdiğin linkte de şöyle bir yorum varmış;
Flemenk Canvas kanalında yayınlanan, ''In de gloria'' adlı komedi show'unda ''Bumerang'' isimli skeç.Spiker rolünü oynayan,Tom Van Dyck isimli Flemenk komedi oyuncusu.Skeçte, "Erik Hartman" adlı karakteri canlandırıyor.InsigniaTEAM
Yorum
-
bende buu alt yazılı ilk defa izledim adm ne yapsın kardeşim evet hoiş olmamış ama herşey üst üste gelince ...........Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Acıklı . Altyazılı ilk defa seyrettim. Ama yıllar önce gormuştum , bu hali acıklı olmuş .
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum