Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Makyajsız kasaya makyajlı far.
Collapse
X
-
-
-
cagri'ya katılıyorum. Ciddi bir masraf; o masrafa biraz daha eklenip makyajlı kasa alınabilir. Şahsen makyajlı kasayı kat kat daha başarılı buluyorum. Yine "bence"; aracın dış görünüşüne para harcamaktansa, aracın içine para harcamak (ses sistemi, multimedya, yalıtım vb) bana daha mantıklı; çünkü birisi sadece görsel iyileştirme sağlıyor; diğer ise sürüş keyfini gerçekten arttırıyor.
Yorum
-
İkinci cümle arasında bir işim çıktığı için cümle saçmasapan olmuş; düzeltiyorum:
Yine "bence"; aracın dış görünüşüne para harcamaktansa, aracın içine para harcamak (ses sistemi, multimedya, yalıtım vb) daha mantıklı; çünkü birisi sadece görsel iyileştirme sağlıyor; diğer ise sürüş keyfini gerçekten arttırıyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Postİkinci cümle arasında bir işim çıktığı için cümle saçmasapan olmuş; düzeltiyorum:
Yine "bence"; aracın dış görünüşüne para harcamaktansa, aracın içine para harcamak (ses sistemi, multimedya, yalıtım vb) daha mantıklı; çünkü birisi sadece görsel iyileştirme sağlıyor; diğer ise sürüş keyfini gerçekten arttırıyor.- Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
- Antara 2.0 CDTI 150Hp Cosmo
Yorum
Yorum