farlar mercedes e, stoplar jaguar xf, c stunu inişi a6
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bu kadar da kopya olmaz kardeşim
Collapse
X
-
Ynt: bu kadar da kopya olmaz kardeşim
merak ettiğim bu arabanın sınıfı ne? E segmentinde zaten Genesis var, onun gereksiz fiyatından dolayı mı bunu ürettiler acaba?
bizim bikaç sokak yanımızda 4.nesil Grandeur var, büyüklüğüne bakılırsa E segmenti, motoru V6
aslında E segmentine bu araç daha uygun olmuş, Genesis fazlalıkInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrimerak ettiğim bu arabanın sınıfı ne? E segmentinde zaten Genesis var, onun gereksiz fiyatından dolayı mı bunu ürettiler acaba?
bizim bikaç sokak yanımızda 4.nesil Grandeur var, büyüklüğüne bakılırsa E segmenti, motoru V6
aslında E segmentine bu araç daha uygun olmuş, Genesis fazlalık
Yorum
-
Bence o kadar da kopya olmamış.Hyundai de son yıllarda(özellikle "i" serileri ile) kendisine has çizgiler yapmaya başladı.Tasarım olarak çoğu fransızdan hatta ve hatta Almandan(VW) çok daha iyi olmuş.Ayrıca bu sektörde birileri yol açar diğerleri ona göre şekil alır.Bence kopya demek Hyundai mühendis ve tasarımcılarına hakaret olur.Bugüne bugün bu araçları vergi yüzünden TR'de görmek mümkün olmasa da Amerika'da Hyundai ciddi bir pazar edinmiş durumda.Ben Genesis ve 4. jenerasyon Grandeur'a binmiş birisi olarak diyorum ki "Yabana atılacak araçlar değiller..." Fiyatların pahalı gelmesi çok normal.İnsanlar tabiki o kadar para verirsem BMW,Mercedes,Audi alırım diyor ama biz nasıl ki İnsignia'nın Passat'a göre çok daha donanımlı ve uygun fiyatlı olduğunu belirtsek de yine bom boş Passat'a bir çuval para verenler var.Aynı olay bu...Marka değeri olarak geride olduğu için tutulmuyor.Yoksa kötü mü?Hayır değil!2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
bende bu arabayı beyeniyorum ama ne de olasa hyundai işte imaj iyi değilHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Aslında tip olarak güzel ama kullanılan iç malzeme kalitesiz oluyor genelde, benim beğenmediğim yanı.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum