Onat ında dediği gibi bunu TR yapmak biraz yer, yemese de sonu ölümle biter, o sıkışıklıkta biri illa ki kaayı diğer şeride çıkaracaktır, kapı açacaktır vs
sene 2006 ozaman skoda octavıam vardı aracımı sağa çekip park ettim araçtan inmek için kapıyı açtığımda bir motor kapıma çarpmıştı kapım hoşaf oldu adamda uçmuştu 5 metre ileriye yol tek şeritten ilerliyordu bu uyanıkta aralara girip milleti sağlamaya çalışıyordu benim kapıya vurmuştu elimden zor almışlardı
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Az once basima geldi. Taksim harbiyede Hrant dink kararini protesto eden bir grup bir taksiye tekmelerle saldirdi. taksi yanimda oldugu icin benim arabaya da birkac tekmeden nasibini aldi. indim adama ne yaptigini sordum. adam bu yolda biz yuruyoruz araba gecemez dedi.
iste boyle babalari belli olmayan yaratiklara diyecek hicbir seyim olmadigi icin arabama binip, uzaklasmaktan baska carem yoktu.
Az once basima geldi. Taksim harbiyede Hrant dink kararini protesto eden bir grup bir taksiye tekmelerle saldirdi. taksi yanimda oldugu icin benim arabaya da birkac tekmeden nasibini aldi. indim adama ne yaptigini sordum. adam bu yolda biz yuruyoruz araba gecemez dedi.
iste boyle babalari belli olmayan yaratiklara diyecek hicbir seyim olmadigi icin arabama binip, uzaklasmaktan baska carem yoktu.
ah be özkan akşam akşam amma sinirlendirdin beni sürseydin ya sen de hiç bir şey yapamıyorsun şerefsizin üzerine
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Hangi birinin üzerine. Orada yüzlerce kopuk var. Hepsi bir olduğu zaman yapacak hiçbirşeyin yok. Bekar olsam düşünmezdim bile, fakat sorumluluk olunca bir anlık öfkeye mahkum etmeye değmez.
Yorum