Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dünyanın en rahat insanı !
Collapse
X
-
Ynt: Dünyanın en rahat insanı !
Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: oguzhancilenkInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenkOrjinal yazı sahibi: cagri
bu video gerçek abi ama çok eski, taa çevirmeli modemlerin zamanına dayanıyor tabi o yıllarda ne iphone vardı, ne video uygulaması ihihi
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
ben kendim hazırladığım videoları aftereffects'e hazırlıyorum
Orjinal yazı sahibi: Onat89uvv yeni polemik başladıInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: oguzhancilenkOrjinal yazı sahibi: cagri
bu video gerçek abi ama çok eski, taa çevirmeli modemlerin zamanına dayanıyor tabi o yıllarda ne iphone vardı, ne video uygulaması ihihi
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
ben kendim hazırladığım videoları aftereffects'e hazırlıyorum
Orjinal yazı sahibi: emrezxrvalla adamın hiiiiiiç umrunda değil
Yorum
-
Bu olay Sırbistan da geçiyor spiker kadinda bu gün Haber ajansımızın kameralarına bu ilginç adamın soğukkanlılığı takılıyor diyor. Bu arada Oralarda votka içmezler erik rakısı icerler. ( ben yugoslavca anlıyorum)
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Bu olay Sırbistan da geçiyor spiker kadinda bu gün Haber ajansımızın kameralarına bu ilginç adamın soğukkanlılığı takılıyor diyor. Bu arada Oralarda votka içmezler erik rakısı icerler. ( ben yugoslavya anlıyorum)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Bu olay Sırbistan da geçiyor spiker kadinda bu gün Haber ajansımızın kameralarına bu ilginç adamın soğukkanlılığı takılıyor diyor. Bu arada Oralarda votka içmezler erik rakısı icerler. ( ben yugoslavca anlıyorum)insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Bu olay Sırbistan da geçiyor spiker kadinda bu gün Haber ajansımızın kameralarına bu ilginç adamın soğukkanlılığı takılıyor diyor. Bu arada Oralarda votka içmezler erik rakısı icerler. ( ben yugoslavca anlıyorum)
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum