8.etap program sunucusu murat öztürk ün sayfasında muharrem gökçe nin paylaştığı video ya bakın
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
06MDN18 murat öztürk facebook sayfasında
Collapse
X
-
Ynt: 06MDN18 murat öztürk facebook sayfasında
paylaşılan link:
Yorum
-
Askerde çocuklar insigniadan konuşuyordu yemekhanede bende bilgilendirmek amacı ile yanlarına oturdum anlattım insigniyı ondan sonra çocuklardan biri demez mi abi Türkiyenin belkide en iyi insigniası Ankarada Bütün videoları var bende MDN plakalı biliyormusun dedi
Bende bilmezmiyim dedim,bende de var bütün resimleri videoları dedim
daha sonrasında MDN benim diyince gümbürtü koptu o gün bu gündür sürekli yanıma gelip arabayı anlattırıyorlar bana
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffAskerde çocuklar insigniadan konuşuyordu yemekhanede bende bilgilendirmek amacı ile yanlarına oturdum anlattım insigniyı ondan sonra çocuklardan biri demez mi abi Türkiyenin belkide en iyi insigniası Ankarada Bütün videoları var bende MDN plakalı biliyormusun dedi
daha sonrasında MDN benim diyince gümbürtü koptu o gün bu gündür sürekli yanıma gelip arabayı anlattırıyorlar bana
Yorum
-
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffAskerde çocuklar insigniadan konuşuyordu yemekhanede bende bilgilendirmek amacı ile yanlarına oturdum anlattım insigniyı ondan sonra çocuklardan biri demez mi abi Türkiyenin belkide en iyi insigniası Ankarada Bütün videoları var bende MDN plakalı biliyormusun dedi
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
Yorum