Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2012 Buick Regal GS
Collapse
X
-
Ynt: 2012 Buick Regal GS
MYNETTE 2012 DE PİYASAYA ÇIKACAK MODELLER ADI ALTINDA BİR HABERDE GÖRMÜŞTÜM. LİNK DE AŞAĞIDADIR.
Yorum
-
Üşenmedim hepsine tek tek baktım
Aralarında sadece Buick, Türkiye'ye resmi ithalatı olmayan bir markadır.
Haber ve fotoğraflar muhtemelen yabancı bir kaynaktan alınmış, konu ile ilgili bilgisi olup yorumlayacak biri de olmadığı için aynen yayınlamışlar.
Yorum
-
mynet in hanerlerinin doğruluğunu biliyoruz zaten inanmayın su mynet e
bu arada buıck turkıyeye gelmez cunku gm turkıyeye opel getırıyor
aslında hepsı aynı araba ama gm bazı bolgelere buıck bazı bolgelere opel bazı bolgele vauxhall olarak bu arabalrı ithal ediyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sefiristvalla buick türkiyeye gelmezde bu aracın renginden getirirlerse süper olur inci beyazı captivada olan renk çokta yakışmış normal beyazdan çok daha güzel
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Bizim arabaların amerikan versiyonu..Amerikalılar nikelaja bayılıyor..New York ta siyah renklisini görmüştüm arka farlara nikelaj biye çekmişler. Önce bu ne araba böle oldum sonrada baktım bizim araba..bu arada tv lerde sürekli reklamı geçiyordu.. yani orada da popi idi..
View Buick's lineup of SUVs, special offers, vehicle details, and the latest models. Learn more about Buick's innovations, services, and ownership benefits.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OrhunEAmynet in hanerlerinin doğruluğunu biliyoruz zaten inanmayın su mynet e
bu arada buıck turkıyeye gelmez cunku gm turkıyeye opel getırıyor
aslında hepsı aynı araba ama gm bazı bolgelere buıck bazı bolgelere opel bazı bolgele vauxhall olarak bu arabalrı ithal ediyor
Onun dışındaki modelleri kendine özgü GM Amerika platformlarını kullanıyor, Opel ile pek ortak bir yanları yok.
Yorum
-
renk on numara. çok güzel bir araba. bu arabayla birşey daha dikkatimi çektik. bizim motorlar niye bu kadar açık görünüyor. yani. motora üsten baktımı dibi görünüyor. niye söyle üstünü kapatacak bir kapak yok. audide bmw da mersoda motorda sade yag çubuğu yeri görünüyor. diğer yerler kapalı. daha şık duruyor. bizde bağırsak gibi herşey ortada. derli toplu bişey yok...
siz değerli arkdaşlarım ne düşünüyorsunuz?2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
Yorum