Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Adamın ne düşündüğünü ve neler söylediğini merak ettim
Çok soğukkanlı bir şekilde " vay , vay, vay, nasılda sıyırda geçti şansa bak ya! Öbürüde hs... Gerçekten kamyonun arkası nasıl kaydı son anda iyi toparladı ." birebir çevirdim , bu Ruslar hakikaten çok acayip konuşmayı sadece dinleseniz görüntü olmasa sanki olayı başka biri yasıyorda onlarda seyredip yorum yapıyorlar sanirsiniz dknow
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Adamın ne düşündüğünü ve neler söylediğini merak ettim
Çok soğukkanlı bir şekilde " vay , vay, vay, nasılda sıyırda geçti şansa bak ya! Öbürüde hs... Gerçekten kamyonun arkası nasıl kaydı son anda iyi toparladı ." birebir çevirdim , bu Ruslar hakikaten çok acayip konuşmayı sadece dinleseniz görüntü olmasa sanki olayı başka biri yasıyorda onlarda seyredip yorum yapıyorlar sanirsiniz dknow
Ben bu gibi durumlarda hiç konuşamam Yorum yapmam için en az 5 dakika geçmesi lazım
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum