İyi akşamlar, arabada ekran var ama daha doğru düzgün klip izleyemedim.ya bilgisayarda çevirirken sorunlu oluyor ya da güzel klipler bulamıyorum.Sizlerin bildiği Türkçe - Yabancı karışık video klipleri bekliyorum
Forum içerisinde dizi, film, albüm vb. telif hakkı bulunabilecek materyallerin indirme(download) linkleri yada download programlarının paylaşımı kesinlikle yasaktır.
sadece klip ismi paylaşımına izin verebilirim haberiniz olsun
ben izlemek için klibin güzel/kötü olmasına bakmıyorum, sevdiğim şarkıların kliplerini izliyorum yani sana klip önermemiz çok fayda sağlamaz bence, senin sevmeyeceğin bir şarkıysa klibini neden izleyesin?
indirmek çok kolay zaten, istersen pm'den tarif edebilirim
Forum içerisinde dizi, film, albüm vb. telif hakkı bulunabilecek materyallerin indirme(download) linkleri yada download programlarının paylaşımı kesinlikle yasaktır.
sadece klip ismi paylaşımına izin verebilirim haberiniz olsun
ben izlemek için klibin güzel/kötü olmasına bakmıyorum, sevdiğim şarkıların kliplerini izliyorum yani sana klip önermemiz çok fayda sağlamaz bence, senin sevmeyeceğin bir şarkıysa klibini neden izleyesin?
indirmek çok kolay zaten, istersen pm'den tarif edebilirim
Benim istediğimde tavsiyeler zaten abi. Kesinlikle indirme linki vs. istemiyorum kurallı biliyorum Aynen senin yaptığın gibi video linkleri olsa yeterli
Cağrı abi ve Sayın "mrbody"
Tavsiyeleri göz önünde bulunduraraktan izlemeye başlıyorum
Edit: Çok çok teşekküler, 15 kadar klip indirdim.Boş zamanlarımda araştırmalara devam
Yorum