izlemenizi öneririm çok başarılı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BMW 6.40i Couıpe
Collapse
X
-
Ynt: BMW 6.40i Couıpe
8 otomatik de hersey olur
640 cok cok basarili 650 gerek yok
Hos 5 viteste yerim ben bunu o ayri
Bu arada ilk saniyelerde 120-140 la giderken anlik tuketim 15 lt civarindaydi daha asilmiyordu
Zaten asilinca 50 lt falan oluyordur
Yasasin turbomuz ve ekonomisi 3)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Funkyair8 otomatik de hersey olur
640 cok cok basarili 650 gerek yok
Hos 5 viteste yerim ben bunu o ayri
Bu arada ilk saniyelerde 120-140 la giderken anlik tuketim 15 lt civarindaydi daha asilmiyordu
Zaten asilinca 50 lt falan oluyordur
Yasasin turbomuz ve ekonomisi 3)
Yorum
-
Yorum
-
Yok değil 520d lerde falan da var aynısından.
bunun gibi: http://www.youtube.com/watch?v=qTa6KwMXyHcSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
bizim araçdada vardı turbo yazıyordu ama gaza bastığın zaman çıkıyordu heralde odur yine resim şurda zoom yaparsanız dikkatli görürsünüz devir saatinin altında
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23alttaki yorumda 6 silindir olduğu yazıyor zaten bir de dikkatimi çekti gazdan ayağını çekince anlık yakıt tüketiminin ordaki kırmızı ibre sola doğru mavi yere sanki şarj göstergesi gibi bir yere gidiyor, araç hybrid mi yoksa?
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23alttaki yorumda 6 silindir olduğu yazıyor zaten bir de dikkatimi çekti gazdan ayağını çekince anlık yakıt tüketiminin ordaki kırmızı ibre sola doğru mavi yere sanki şarj göstergesi gibi bir yere gidiyor, araç hybrid mi yoksa?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Onat89Orjinal yazı sahibi: 35OFT23alttaki yorumda 6 silindir olduğu yazıyor zaten bir de dikkatimi çekti gazdan ayağını çekince anlık yakıt tüketiminin ordaki kırmızı ibre sola doğru mavi yere sanki şarj göstergesi gibi bir yere gidiyor, araç hybrid mi yoksa?Jetta 1.4 TSI 170
Yorum
Yorum