Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nissan juke - r bakmanızı tavsıye ederım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: nissan juke - r bakmanızı tavsıye ederım.

fabrıka cıkıslı degıl buyuk ıhtımalle modıfıye sırketı yapmıstır ama kalkıpta skylıne motoru koymazları gıbıme gelıyor ozaman su oluyorkı fabrıka cıkıslı

Yorum

3.8 litre twin turbo ve 480hp güç ve böyle ufak bir arabada kesinlikle mükemmel en sevdiğim şey büyük motor küçük araba
      2016 w205 AMG

Yorum

Fabrika çıkışlı bu araç GT-R gibi buda JUKE R

Yorum

As you know at Nissan, we love doing unexpected things. What's more innovative and exciting than a combination of the Nissan Juke and the Nissan GT-R? This w...

VIDEO 2 - TECHNOLOGY TRANSFER - As well as the engine and drivetrain, the Nissan GT-R features a wealth of technology and the team faces several challenges i...

Yorum

ooo emre abı cok hızlısın bakıyorumda cok begendın sen juke yı cokta fecı gıder bu valla gızlı makınalardan bıtane gıbı duruyor burda! sesı harıka ama

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
              ooo emre abı cok hızlısın bakıyorumda cok begendın sen juke yı cokta fecı gıder bu valla gızlı makınalardan bıtane gıbı duruyor burda! sesı harıka ama
              Valla çok beğendim alırdım ama aklımda başka planlar daha gürül gürül sesler var onlarla ilgileniyorum şuan Emrecim

Yorum

abi v8 varken bu hikaye zaten değil mi ''440 v8 425 bg ''

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=Ski-X...eature=related 30. sn'den sonra dikkat

Yorum

Bu araci yaklasik bir hafta once gordum nette. Bakalim bizim cocuklar ne zaman bu araci fark edip buraya konuyu acacaklar diyordum ki bugun acilmis. Sabahtan beri hasta baktigim icin anca girebildim siteye. Konuyu gorunce yazayim dedim. Bence arac cok cok guzel olmus hem yuksek hem de sinifi icin alcak. Body kit tam benim tarzim. Renk de siyah olunca gercekten dhset olmus. Cok begendim benim olmasini da isterdim.

Yorum

bende ısterdım utku abı ya hayran kaldım gorunus cok agresıf olmus yırtıcılıgını konusturuyor resmen jantlar fln brembo frenler harıka resmen kım bılır ne kadardır! Emre abı senın planında harıkadır emınım! esıne boyle bır juke alırsın ınsallah

Yorum

abi bu ne gtr 1870 kg araç onda v8 giderde bu aerodinamik yok altından geçen havayla uçamaması içten bile değil

Yorum

İşleniyor...
                        X