Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bakmak ve Görmek :)
Collapse
X
-
Ynt: Bakmak ve Görmek
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: paTRiotBir ara da telefonuna da bak da cevapsız aramayı gör
Telefon evde kaldı evdeki telefonu göreceğim bi teknoloji gelişmedi Kardeşim daha
Gelecek birazdan telefon alo derim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: paTRiotOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: paTRiotBir ara da telefonuna da bak da cevapsız aramayı gör
Telefon evde kaldı evdeki telefonu göreceğim bi teknoloji gelişmedi Kardeşim daha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: paTRiotOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: paTRiotBir ara da telefonuna da bak da cevapsız aramayı gör
Yorum
-
video başlıkla alakasız olmuş sanki (hürriyetin hatası için diyorum)
benim bildiğim bakmak ile görmenin farkı;
mesela telefonun masanın üstünde duruyor, masaya bakarsın ama telefonu görmezsin. birisinden yardım istediğinde de "masanın üstüne baktınmı" der, baktım dersin, ama halbuki görmemişsindir hatta bakar kör lafı da bunun içindir.
bu videoda motora bakıyoruz, motoru görüyoruz, sadece göz yanılmasını göremiyoruz ki oda görülemez zaten.
videoyu izleyip geçmek yerine neden bu düşüncelere girdim bende bilmiyorumInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrivideo başlıkla alakasız olmuş sanki (hürriyetin hatası için diyorum)
benim bildiğim bakmak ile görmenin farkı;
mesela telefonun masanın üstünde duruyor, masaya bakarsın ama telefonu görmezsin. birisinden yardım istediğinde de "masanın üstüne baktınmı" der, baktım dersin, ama halbuki görmemişsindir hatta bakar kör lafı da bunun içindir.
bu videoda motora bakıyoruz, motoru görüyoruz, sadece göz yanılmasını göremiyoruz ki oda görülemez zaten.
videoyu izleyip geçmek yerine neden bu düşüncelere girdim bende bilmiyorum
Arkasını döndü ceketiyle önünü kapattı sonra bize geri döndü ve kravatım ne renk dedi biz iki saat ders dinledik ama sınıftan kimse bilememişti rengini. Kaç sene geçti asla unutmam o örneği
Yorum
Yorum