Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Affet Bizi Ata'm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Affet Bizi Ata'm

Yazık....

Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.

Ynt: Affet Bizi Ata'm

bomboş kafalı aklı sevişmekten başka bir şeye cin gibi çalışmayan bir nesil geliyor hazır olun.
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

yazık ........ bu beyinsizler dün ne yediğini bilmez bile ama oy verip ülkenin idaresine karar vericekler

Yorum

Valla şu günlere kadar Atatürk hakkında herşeyi bildiğim için hiç gurur duymadım çünkü gururlanılacak bişey değil ki herkesin bilmesi gereken şeyler olduğu için ben bunları biliyorum diye bir gün yaşdaşlarımdan yada bir T.C. Vatandaşından farkım olmayacağını düşünüyordum hep ama şu günler geldi ki Artık kendimle Gurur duyuyorum Ulu önderimiz hakkında herşeyi bildiğim için tarihimizi bildiğim için Gururlu ve Onurluyum ,
        Yazık gercekten çok yazık Artık bakıyorum genclerimizi sacları bir garip giyimleri bir garip ya eskiden ben böyle olsam babam evden içeri almazdı beni evlatlıktan red ederdi heralde beni,
        Dünyadan bir haberler ben anlamıyorum kızamıyorumda çünkü gelişme çağında olan bir gencin onun eğitimde en büyük görev ailesinindir Ailesi ona bunları vermiyorsa şayet çocuğunu saldım çayıra mevalm kayıra diyorsa şayet bu genclerin değil onları sorumluluk alıp dünyaya getirdikten sonra sorumsuzca büyüten AİLELERİNDİR.

Yorum

Allah Allah bir de gülüyorlar. Neye gülüyorsunuz ya gerizekalılar ? Akşam akşam gerildim resmen sinirden sağ baldırıma kramp girdi.

1981 diyor berkenin canberkin doğum gününü pek iyi bilirsin ama mal.
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
            Allah Allah bir de gülüyorlar. Neye gülüyorsunuz ya gerizekalılar ? Akşam akşam gerildim resmen sinirden sağ baldırıma kramp girdi.

1981 diyor berkenin canberkin doğum gününü pek iyi bilirsin ama mal.
            Diyorum ya tokuşturacan kafalarını hangisi daha kofsa o patlayacak zatende bunlarda suc yok ki bunların öğretmenleri bunların anaları babaları suclu kardeşim...

Yorum

Yazilar olsun diyecgim ama o bile fazla. Yaziklar olsun bu cocuklara degil bu cocuklari yetistiren zihniyete yazikar olsun . Yaziklar olsun diyorum ama adamlara bravo istedikleri gibi sokaktaki ottan farki olmayan hicbir seye tepki veremeyen ve ozellikle de Atasini bilmemesi istenilen bir nesil yetistirdiler. Bu ulke eskisi gibi degil arkadaslar bunu uutmayin. Eskiden insanlar ulkesi icin canini verebilecekken tel orgulere sehit olacagini bilerek atlayip ordunun ustunden gecmesini saglarkn bugun savas ciksa bastakilerin amacina yonelik savastan kacarlar. Bunun tersini soylemeyin sadece etrafiniza bakin anlarsiniz bunun ne kadr gercek oldugunu anarsinz. Biz hicbir zaman bir japon olamadik birfransiz gibi tarihimixle ovunup basimiz dik yurumedik. Biz hep disariya yakin kendine uzak olduk. Bu goruntuler sirasinda uzulup buzuleceklerine mahalle karisi ve sokak eskiyasi gibi gulup bahane ariyorlar. İste buna yazik. Neyse dahasoylenecek o kadar cok sey varki. En onemlisi kac tane insan istiklal marsini evinde dinlerken ayaga kalkip buna saygi gosterip soylemeye katiliyor. Vallahi endi adima soyeyim evimde bile bir yerde istiklal masinin soylendigini gorsem vea duysam oglumu da ayaga diker bu marsa ve bu marsin yazilimini saglayan sehitkerimize saygimi gosteriirim isteyn dalga gecsin isteyen salliyorsun desin. Ama bu benim icin boyle....... Saygilar sevgiler

Yorum

tarihini bilmeyen milletler yok olmaya mahrumdur. M. Kemal ATATÜRK

Yorum

Bunlarmi genç? Bu vasifsiz ne oldugunun farkinda olmayan insanlarmi geleceğimiz? Yazik gercekten yazik..nereye gidiyoruz, ne olacagiz gibi sorulara ciddi anlamda kafa yormak lazim bunlara bakinca. evet saygi duyulur fikirlere ama bu fikirsiz bos beyinlerin saygi denen kavramdan bile haberi yoktur eminim. Atanin genclige hitabesinde bahsettigi, guvendigi gencler bunlar olamaz. Yazik gercekten

Yorum

Bunları yetiştiren anneyi,babayı ve öğretmeni Allah bildiği gibi yapsın.Öğretmeni demek istemezdim ama baktığımızda çocukların çoğu 7.-8. sınıf çağlarındalar Atamızla ilgili bilgi sahibi değilken nasıl buraya kadar gelmişler??????
                    Yazıklar olsun.....

Yorum

Yorumsuz...................
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bir ülkeyi ele geçirmek için tanka, topa, tüfeğe gerek yok! Diliniz yokedeceksin, Halkı bilinçsizleştirekceksin, genç nesillere tarihini anlatmayacaksın ve nesilleri yozlaştıracaksın, sonrada bilinçsiz halkın karşısına "bunu seçeceksin" diye göstereceksin! Bu gençlere son çıkan telefonlar hangileri, en son çıkan bilgisayar oyunları hangileri, şu dizideki şu karakteri anlatır mısın, şu yarışmada kimler elendi denseydi hepsi bilirdi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                          bomboş kafalı aklı sevişmekten başka bir şeye cin gibi çalışmayan bir nesil geliyor hazır olun.
                          bom boş bi gençlik 4 büyüklerin 11 say desen tıkır tıkır sayarlar
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BORA
                            Bir ülkeyi ele geçirmek için tanka, topa, tüfeğe gerek yok! Diliniz yokedeceksin, Halkı bilinçsizleştirekceksin, genç nesillere tarihini anlatmayacaksın ve nesilleri yozlaştıracaksın, sonrada bilinçsiz halkın karşısına "bunu seçeceksin" diye göstereceksin! Bu gençlere son çıkan telefonlar hangileri, en son çıkan bilgisayar oyunları hangileri, şu dizideki şu karakteri anlatır mısın, şu yarışmada kimler elendi denseydi hepsi bilirdi...
                            +1

Yorum

Bu videoyu izleyince,8 yaşındaki oğlumu sorguya çektim..Maşaallah hepsine doğru cevap verdi....
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                              X