Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Underground gerçek oldu.... :D

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Underground gerçek oldu.... :D

Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.
    2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
    2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Ynt: Underground gerçek oldu....

arabalara geeelll yola geell, böyle imkanlar olsa ben s2000'le düz gitmem bee

Yorum

yalnız dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama önde götüren s2000 'in plaka LAZY BOy
      izlerken bile insanın içi bir tuhaf oluyor yahu

Yorum

abi insigniayla da ne gidilir bu yollarda yaa, ama bi de opc olacak var yaaaa, yemişim s2000'i

Yorum

adamlar bildiğin harakiri yapmışlar

Bunun yanına oturucan abi bi paket çekirdek on numara

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            abi insigniayla da ne gidilir bu yollarda yaa, ama bi de opc olacak var yaaaa, yemişim s2000'i
            O yolda s2000 le o şekilde git o zaman binermisin bi daha baklım insignia ya

Kıyaslanamaz bile

Yorum

yaa tabi s2000 ayrı bi dünya da insigniada iyi gider be

Yorum

yaa tabi s2000 ayrı bi dünya da insigniada iyi gider be
                O adamlar gibi yolları bildikten sonra o insignia yolda akar akar.. yağ gibi

O şekilde gitmek istiyorsan hem sana yakın çık aydın otobanına yapıştır. ben aydın söke arasındaki ufacık mesafede 254 ü gördüm çok da zevkli oluyor ama yan camlardan dışarı bakınca pek hoş olmuyor

Yorum

valla kardeşim, oralar güzel tabii de böyle virajlar yok oralarda yoksa çeşme otobanı daha yakın biraz virajlı olsun, öyle zevki çıkar

Yorum

valla kardeşim, oralar güzel tabii de böyle virajlar yok oralarda yoksa çeşme otobanı daha yakın biraz virajlı olsun, öyle zevki çıkar
                    Bildiğim kadarıyla İzmir aydın otobanı Türkiye nin en düz otobanı... ama hafif de olsa viraj var. Zaten 250yle giderken pek bi viraja giresi gelmiyor insanın merak etme özellikle köprü birleşimlerindeki demirlerden dolayı araba fena kıç atıyor. 250 olunca da bi adrenalin oluyor.. Kuzenimle giderken adam otobandan önce uyuyordu uykusu açıldı sürati görünce

Yorum

Ne diyeyim bunlar manyak
                      Beyaz tutkudur.

Yorum

abi o ne yaaa nasıl bir gidiştir o helala valla
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

izlemesi çok zevkli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paTRiot
                            Bildiğim kadarıyla İzmir aydın otobanı Türkiye nin en düz otobanı... ama hafif de olsa viraj var. Zaten 250yle giderken pek bi viraja giresi gelmiyor insanın merak etme özellikle köprü birleşimlerindeki demirlerden dolayı araba fena kıç atıyor. 250 olunca da bi adrenalin oluyor.. Kuzenimle giderken adam otobandan önce uyuyordu uykusu açıldı sürati görünce
                            ben bilenler bilir, izmirde çevreyolundan balçova tarafına doğru inerken limontepeyi geçtikten sonra dehşet bir yokuş aşağı var yaklaşık 4 km sürüyor, eski 115 bg ile ben ve iki arkadaşım o yoldan aşağı inerken makasa giriyorum, heyecan olsun diye, tabii 200 gibi bir süratle iniyorum aşağı, ve makasların bini bi para arkada arkadaş yatmıştı, ben makas atarken hiç savrulmuyor tabi aracın içinde, bi makasa girdim, fakat dedim çıkamayız herhalde deyip biraz sertçe frene asıldım, arkada yatan arkadaş aradaki boşluğa düşmüştü o da düz yoldu, tabii düz yolu da eğlenceli hale getirmek bizim elimizde o şartlar bende de olsa, belki çoktan ölmüştüm, belki de çook usta birisi olup çıkmış olurdum ki şimdi bile kendime güveniyorum (her ne kadar kendine güven iyi birşey olmasa da)

Yorum

Ömer Faruk sana 1.2lt dizel araba lazım sağlığın için
                              (isimle direk hitap ediyorum ama değiştirebilirim)

Yorum

İşleniyor...
                              X