ramazan bayramından önceki pert ettiğim araçta yaşama fırsatım oldu hiho ilk olarak kemerim takılıydı çarpma anında sadece bom sesını duyarsınız airbagın patlaması onun sana deydıgını bıle hıssetmıyorsunuz ben yerımden gram oynamadım çok iy ibişi oldugunu ogrenmiş oldum yanımdaki arkadaşımda kemer takılı degildi onunda airbag patladı ama çok sarsıldı kemerin faydası + olarak yan taraftaki airbagin patlamasıyla açılan kapak basınçdan dolayı ön camı çatlatmıştı patlamadan sonra yanık kokusu geliyor araçdan geliyor sandım korktum megersem airbag in patlamasından dolayıymış 2-3 dk sonra geçti koku ve duman
not: araç astra cdti dı
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
evet böyle patlıyor benimde pert ettiği chevy de açıldı bir airbag saniyenin 3% gibi bir sürede açılır ve yaklaşık 300kg(75 kg insaniçin 4G) bir basınç vurur
Bizim bir arkadaşın Astra sında patladı...
Gözlüğü kırıldı..
O anda direksiyonu bırakmadığı için Swatch lastikk esnek metal kordonlu saatini sıyırdı ve koluna 6 dikiş atıldı...
Patlamasaydı dahamı iyidi ne?
Yolcu tarafındaki airbagde patladı..Patlarken yırttğı konsol açılırken ön cama vurdu ön camı patlattı..
Opel e mail attı vs...
Sonuç yok...
bende önceki aracımda yaşadım. Fakat şu var videolarda daha abartılı gibi geliyor ses falan. Çünkü kaza anında ortamda ok daha farklı seslerde mevcut oluyor. Gerekli mi? Kesinlikle gerekli. Olmazsa olmaz.
High speed video capture of a driver side airbag with reference grid overlay.
ihihi , slowmotion patlama ne öyle sanki direksiyonun üstünde zıplıyor
Orjinal yazı sahibi: skydroll
Bizim bir arkadaşın Astra sında patladı...
Gözlüğü kırıldı..
O anda direksiyonu bırakmadığı için Swatch lastikk esnek metal kordonlu saatini sıyırdı ve koluna 6 dikiş atıldı...
Patlamasaydı dahamı iyidi ne?
huh huh blink blink blink
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum